ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Meløy 2 trekker laget

MELØY - Neida, det er ikke 4. divisjons-laget Meløy som trekker laget, men 6. divisjons laget. Rekruttene til jumbo-plasserte Meløy, har for en uke siden besluttet å trekke laget fra 6. divisjon.


På bildet: Rekruttene til Meløy har heller ikke hatt noen god sesong i 6. divisjon. Årsaken er mangel på spillere i troppen. Foto: Meløy FK på Facebook

I samme spor

Etter syv kamper i Saltens 6. divisjonsavdeling tapte Meløy 2 like mange kamper - altså 7. Med 0 poeng og tabelljumo på laveste nivå i Nordland krets, trekker nå Meløy 2 laget sitt. Årsaken er nemlig at klubben sliter med lite folk, og det har vært et problem å få nok folk å strekke til på kampene for både a- og b-lag. Dermed samles alle til a-laget.

Rekruttene har vært et svært ungt mannskap for Meløy, men de opplyser på sine facebook-sider at selv om det er et tøft program i vente, er det viktig med erfaring og rutine for de unge. Det viktigste blir ikke å vinne.

Da venter det en stor tropp for Meløy i resten av 2017-sesongen i 4. divisjon, som sannsynlig også blir deres siste på en god stund.

Vi tror Meløy rykker ned, da kvaliteten i 4. divisjon har vært svært variabel mellom de beste og dårligste lagene.

Lykke til videre!

Besøk Meløy FK på Facebook her: https://www.facebook.com/meloyfk/ 

Tabell: http://www.silfotball.no/season/2017/kretsligaen/avd21/tabell.php 

Følg deres kamp mot Junkeren 2 i dag

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i