ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Innstranden fortsetter å tape

HESA - Mye skjer og kamper spilles selv om ikke Sandnessjøen har hatt noen de siste dagene. Vi tar en litt næmere titt på hva som har skjedd i avdelingen mens vi venter på vår neste kamp.


På bildet: Alle lagene (utenom Saltdalkameratene) som spiller i årets 4. divisjon HESA. Foto: Brønnøysund IL på Twitter

Fauske/Sprint spiller seg opp som en favoritt

Etter 3-3 kampen på Stamnes, hvor Sandnessjøen måtte grave langt for å få med seg det ene poenget, har Fauske/Sprint fortsettet med å overraske og ligge blant topp-lagene. Onsdag tok de i mot nykommerne Åga i nord, som de like greit valset over og vant "helt greit" 10-0. Emil Pettersen ble den store spilleren, som satte hele 5 av målene til hjemmelaget. Fauske har nå 7 poeng på 4 kamper og ligger på 2. plass.

Meløy med serieåpning og enda en utsatt-kamp

Meløy fikk sin etterlengtede serieåpning da de gjestet Brønnøysund forrige lørdag. Det gikk ikke bra, og Meløy måtte reise hjem med 1-8 i bagasjen. Joakim Stormo Halsen satte 3 av hjemmelagets mål. Simen Rendal Krogh som står som foreløpig eneste målscorer for Meløy i årets 4. divisjon, satte bortelaget i føringen etter 32 minutter. Resultatet sto seg også til pause. Hva som skjedde de siste 45 er usikkert, men at det raknet for bortelaget, kan man vel trygt si..

Denne lørdagen ble hjemmemøtet med Åga utsatt. Meløy har fra før utsatt oppgjøret mot Sandnessjøen, som nå har fått ny dato - 25. mai klokken 15:00 på Stamnes.

Innstranden fortsetter å tape poeng og kamper

Som en av de lagene som kommer til å måtte kjempe i årets 4. divisjon har Innstranden riktig nok åpnet godt, men denne måneden har de møtt bedre motstand. Først forrige søndag ble det 0-1 borte mot Mo 2, mens denne søndagen ble det 0-3 hjemme mot seriens desiderte favoritter, Glimt 2. Glimt 2 topper også avdelingen med full pott etter 4 kamper.

Andre kamper som har blitt spilt de siste dagene (noen av disse også før vår egen kamp mot Fauske):

Stålkameratene - Brønnøysund 4-2
Grand Bodø - Mo 2 2-0
Bodø/Glimt 2 - Grand Bodø 4-1
Åga - Stålkameratene 0-4
Bodø/Glimt 2 - Fauske/Sprint 4-1

Ikke glem vår egen kamp i morgen, 16. mai borte mot Stålkameratene på Sagbakken. Kampen starter kl 19:00.

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i