ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Tre svært viktige poeng til Glimt 2

Nok en runde nærmere slutten på en spennende sesong nærmer seg slutten. I dag tok de med seg 3 nye poeng da de slo Medkila 4-2 på bortebane. Glimt 2 kan heller ikke avskrives!


På bildet: Medkila slet med å henge med rekruttene til Eliteserie-laget Glimt. I dag ble det 2-4 og Harstad-laget står fremdeles med kun 1 poeng (som de tok fra Junkeren). Foto: ht.no

Kan ikke avskrives

Medkila var tidlig ute før sesongen og ønsket nærmest å trekke laget fra 3. divisjon før det hele sparket i gang, da de visste det kom til å resultere med nedrykk. Årsaken til diskusjonene rundt trekkingen av laget fra 3. divisjon, var av økonomiske årsaker. Det koster rundt 7-800.000 å delta i avdelingen, som har mye reisning - opp og ned.

I dag var det Glimt 2 som var på besøk, og det var faktisk mot alle odds svært spennende for de som møtte opp å så kampen. Til pause var det 1-2 til Glimt 2, etter et selvmål av hjemmelaget rett før dommeren blåste.

I andre omgang var også Glimt best og vant denne også 1-2, noe som resulterte i resultatet 2-4 til slutt.

Glimt 2 har dermed tatt enda en seier og viser alle at de absolutt ikke kan avskrives. De ønsker selvsagt å beholde plassen til neste års Regionsligaen.

Se referat fra dagens kamp
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i