ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Mjølner er for alvor tilbake

Det måtte komme. Mjølner har etter den katastrofale åpningen på årets 3. divisjon kommet seg tilbake til "toppen". I går slo de Mosjøen 2-1 på eget gress. Nå er de "safe" - men hvor lenge?


På bildet: Mjølner senket Mosjøen i Narvik 2-1 i går. Bildet er fra 1-1 kampen i 2014 på Kippermoen. Foto: Vegard Olsen, helg.no

Mjølner vil beholde plassen

Aldri før har det vært tøffere konkurranse om å beholde plassen i 3. divisjon HÅNO. Nå melder lagene seg på - en etter en. Noen kan avskrives, men det er flere enn 4 lag som kommer til å kjempe om de fire(!) plassene som sikrer plass i Regionsligaen (3. divisjon) neste år. Resten må belage seg på å spille i Kretsligaen (4. divisjon).

Mjølner åpnet sesongen håpløst og brukte sommerferien godt, for etter den har de vært sterke! Nå ligger de på trygg grunn, for aller første gang - i den 17. runden. Sandnessjøen må derfor slå Junkeren hjemme på søndag for å ta tilbake "plassen sin" på den øvre delen av tabellen. Det kommer til å bli et rotte-race helt til siste slutt. Ett eller flere lag som rykker ned vil gjøre det svært godt i neste års 4. divisjon. Det er det ingen tvil om. Ett eller flere lag vil også på "urettferdig" vis rykke ned, selv om det er gode nok for Regionsligaen.

Spennende - ja, det blir det!

Mjølner slo til mot Mosjøen - igjen

Les mer om det nye seriesystemet her
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i