ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Avisa Nordland tipper SIL ned

I år er det en helt spesiell sesong for alle lag som spiller i det norske seriesystemet. Kanskje mest spesielt er det for lagene som spiller i 3. divisjon i år. I 2010 halverte NFF 3. divisjons avdelingene fra 24 til 12. Nå skal de ned til 6 allerede til neste sesong.

På bildet: FK Mjølner rykket ned til 3. divisjon i fjor. I år kan de bare glemme å rykke opp - ingen fra 3. divisjon rykker nemlig opp i 2016 - men mange rykker ned... Foto: FK Mjølner

Fra 24 ...til 12 ...til 6 avdelinger

3. divisjon blir til 6 avdelinger, som betyr at avdelingene må slå seg sammen i regionene. Det har aldri vært viktigere å beholde plassen i 3. divisjon. Bare de 4 øverste lagene berger plassen, mens resten rykker ned til 4. divisjon neste år. De beste 5. plassene beholder også plassen, og det hele kommer an på hvem som rykker ned fra årets 2. divisjon, mest kjent som PostNord-ligaen.

Både Harstad, Mo og Senja er faretruende til å rykke ned til 3. divisjon. Finnsnes som også kan bli en kandidat i 3. divisjons avdelingen til Sandnessjøen fremover spiller også 2. divisjons-fotball, men de gjør det svært godt! Alta og Tromsdalen burde vel berge og kanskje ett også rykke opp til Oddsenligaen?

Det blir med andre ord mye reising for lagene i 3. divisjon neste år.

Avisa Nordland tipper Sandnessjøen ned til 4. divisjon

Våre kjære venner i nord har tippet oss ned til neste år. Men de tror Mosjøen berger plassen.

AN-tipset:

1. Mjølner
2. Bodø/Glimt 2
3. Sortland
4. Mosjøen
---------------------------
5. Stålkam
---------------------------
6. Junkeren
7. Melbo
8. Sandnessjøen
9. Lofoten
10. Fauske/Sprint
11. Brønnøysund
12. Medkila

Hvordan tror du det hele ender?

Sandnessjøen hadde sin dårligste plassering i 3. divisjon HÅNO i fjor, da de endte opp på 5. plass, på målforskjell bak Melbo.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i