ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

– God sesongstart for oss

Joakim Haugen Finsås har god grunn til å være fornøyd med helga.


På bildet: Først spilte han på presselaget mot Bodø/Glimt, og dagen etter treningskamp for Mosjøen IL. Joakim Finsås var god i begge kampene. Foto: Anders Bergundhaugen, AN

– Starten på sesongen er alltid spennende, og vi klarte oss godt mot Stålkameratene. Første omgang i treningskampen var vi veldig godt fornøyd med, sier Joakim som hadde ei travel helg.

Han var med på det set sammensatte presselaget som vant fult fortjent 2-0 over Bodø/Glimt lørdag, og søndag sesongåpnet MIL mot Stålkameratene i vinterserien på Mo. Der ble det seier 3-1 etter at MIL ledet 3-0 ved pause.

Presselaget

Det var sportsjournalist i AN, Stian Høgland som hadde fått oppdraget med å sette sammen et lag bestående av HÅNO-spillere.

Joakim Haugen Finsås fra MIL og Per Brinchmann Styve, SIL var med.

Til tider rundspilte presselaget et ungt Glimt-lag.

– Det var et b-preget lag vi møtte, men vi klarte oss godt. Det tok et kvarters tid for å bli litt bedre kjent med medspillerne og plasseringene, men det fungerte godt.

Gaute Tømmerås ble den første på scoringslisten, og Niklas Bakksjø doblet presselaget sin ledelse i det 65. minutt. Den ledelsen holdt seg, og presselaget kunne notere seg for en imponerende seier over Glimt.

Glimt-trener Aasmund Bjørkan synes det var god gjennomkjøring for laget, men innrømmer at han hadde håpet på et annet resultat. Han lot seg likevel imponere over dagens motstander.

– Jeg synes det var en god gjennomkjøring mot et bra presselag. Vi skulle selvfølgelig ha ønsket for et annet resultat, hvor vi skaper flere sjanser, men jeg synes det var veldig artig å se på noen av guttene på presselaget. Det viste oss at vi må være på stasjon, hvis ikke kan du tape mot hvem som helst, sier Bjørkan.

Helgelendingene på presselaget var Niklas Bakksjø, Per Brinchmann Styve, Joakim Haugen Finsås, Kim André Råde og Alexander Iversen.

MILs lag mot Stålkameratene:
Eskil Larsen, Marius Aune, Joakim Haugen Finsås, Espen Nergård, Lasse Nygård, Fredrik Pettersen, Stian Kristiansen, Sindre Ånes, Eirik Høgseth, Andreas Botten Mikalsen, Morten Skaland

Resultater fra treningskamper i vinterserien i helga:
Stålkam - Brønnøysund 1-0
Mo IL - Brønnøysund 7-2
Stålkam - Mosjøen 1-3

Medie: Helgelendingen
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i