ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Avsluttet med to poeng mot Rana-lagene

Det kunne blitt en svært god 4. plass, men den plassen røk for overraskelseslaget Melbo, etter to uavgjorter i de siste rundene. Først var det Stålkameratene som var på besøk på Stamnes. Her stjal de med seg ett poeng, etter at SIL hadde hatt god kontroll igjennom kampen. Borte mot Mo ble mye mer spennende enn hva man skulle tro før avspark!


3-1: Her setter Espen Øhlen inn omgangens første mål, etter å ha ligget under 3-0 til pause. I en fotballkamp hvor SIL kunne dratt i land TIDENES opphenting, endte til slutt 4-4 på Sagbakken. Ja, mot laget som vant avdelingen suverent - Mo!

Opprykk og fotballfest

I en fotballkamp utenom det sjeldne, kom SIL til Mo for å gjeste serievinner og opprykkslaget Mo i siste runde. Og etter en svak 1. omgang (0-3), kom SIL sterkere tilbake - veldig mye sterkere tilbake i andre omgang. For denne omgangen skulle de IKKE tape. Den vant de 4-1, slik at sluttresultatet ble 4-4, mo neste års Oddsenliga-lag Mo. En suveren opphenting av de gule.

Uavgjort hjemme mot Stålkameratene

- Vi var det dominerende laget spillemessig i store deler av kampen, mens det sjansemessig var mer jevnt. Etter at vi tok ledelsen 1-0 i ca 85 min, burde vi dratt i land seieren. I stedet fikk de utligningen helt i slutten på en helt unødvendig måte, sa Stian Theting til silfotball.no

Til slutt endte det opp med 5. plass i HÅNO, etter en noe svakere sesong enn hva vi var vitne til i fjor - i rekordsesongen i HÅNO. En gledens rekord var at SIL har aldri scoret så mange mål i HÅNO før. Her endte tallet opp på 68 scoringer - 25 av dem signert en annen rekord-mann, Jørgen Hågensen.

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i