ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Daniel debuterte for Strindheim

BODØ - I juli-måned ble det klart at Daniel Anfindsen hadde signert for ny klubb, Strindheim, etter at han flyttet til Trondheim. Daniel har blitt tatt godt i mot i en klubb som kan være med på å kjempe om opprykk til 2. divisjon de neste årene. I debuten gikk de derimot på en smell mot Verdal.

Norsk Tipping-ligaen avd 5, 22.07.2017 16:00, Ruta Arena
Strindheim - Verdal 1-2 (1-1)
Daniel Anfindsen kom inn etter 67 minutter.


På bildet: Junkeren valset over Strindheim i 3. divisjon, men laget holder seg på en fin 6. plass. Foto: Kristoffer W. Pettersen, AN.no

Ingen drømmedebut

I debuten mot Verdal hjemme maktet ikke Strindheim å vinne det prestisjetunge oppgjøret mot naborivalene. Selv om hjemmelaget tok ledelsen etter selvmål av Verdal-keeper Raniowski etter bare 3 minutter, endte kampen med 1-2 tap til slutt. Daniel kom inn i 2. omgang.

I de neste to kampene ble det også tap for Daniel og Strindheim. Først 1-6 hjemme mot Molde 2 (Daniel inn etter 60 minutter) og 1-4 borte mot Junkeren (Daniel kom inn etter 71 minutter).

SIL Fotball har snakket med Daniel etter overgangen.

- Jeg fikk høre mye bra om Strindheim, da med tanke på ambisjonene og miljøet, så valget va ganske greit. Fra jeg kom hit til nå har det skjedd mye, så har ikke helt kommet i gang. Men inntrykket er fint. Laget er inne i en tung periode, og jeg ska bidra så bra som mulig for å hjelpe Strindheim tilbake til toppen, sier Daniel.

Se hvordan Strindheim og de andre lagene i avdelingen gjør det

http://www.silfotball.no/season/2017/regionsligaen/avd5/tabell.php


Neste kamp: Mosjøen (h)

Neste kamp for Daniel og Co er mot selveste Mosjøen, som også Daniel kjenner godt fra før. Hjemmekampen blir derfor en spennende kamp for både Strinheim-tilskuere og Daniel fra Sandnessjøen.

Vi gleder oss!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i