ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Regionsligaen avdeling 5

NFF - Ja, for det er dette navnet vi skal merke oss fremover. Regionsligaen avdeling 5 er avdelingen Sandnessjøen sikter mot i fremtiden - og aller helst i 2018! Men er du ikke spent på hvilke lag og krets vi kan hamre opp med her?

På bildet: Mosjøen her i aksjon mot Sandnessjøen tidligere, spiller i Regionsligaen avdeling 5 - i 2017. Her er lagene de møter. Foto: Morten Klaussen

Ekstra surt(!)

Ja, det er ekstra surt å se motstanderne som venter blant annet Mosjøen den kommende sesongen. For her kunne SIL vært med. Isåfall hadde vi maktet å holdt ut den gode formen vi viste før sommerferien 2016.

Men, nå er det slik at vi ikke er her i 2017, men vi skal få en smakebit på hva som venter oss, når vi eventuelt rykker opp. Forhåpentligvis i 2018-sesongen.

Lange turer fremover

Ja, det blir lange reiser i Regionsligaen. Den lengste reisen vi kan merke oss er vel når Junkeren og Molde 2 skal møtes. Junkeren og Molde 2(!) Og Rosenborg 2. Ja, her er det mange nye og spennende lag som venter.

Avdelingen er en blanding av lag fra Nordland, Trøndelags-fylkene og Romsdal.

Her er lagene som venter i denne avdelingen:

Stjørdals-Blink
Steinkjer
Sverresborg
Verdal
Rosenborg 2
Tillerbyen
Strindheim
Kolstad
Orkla (...litt kjedelig at Nils Arne Eggen ga seg som trener i år)
Mo
Junkeren
Mosjøen
Molde 2
Træff

Motstanderne til andre kjente lag fra gamle 3. divisjon HÅNO

Det er faktisk slik nå at vi ikke kan møte lag som Sortland, Mjølner, Harstad og andre fra Hålogaland igjen i seriesammenheng, før eventuelt SIL og disse skulle rykke opp til PostNord-ligaen. Disse lagene har nemlig fått plass i siste avdeling i Regionsligaen, avdeling 6.

Her er lagene de møter den kommende sesongen: Alta 2, Tromsø 2, Fløya, Harstad, Sortland, Salangen, Senja, Skjervøy, Mjølner, Skjetten, Skedsmo, Lørenskog, Lillestrøm 2 og Fu/Vo. Altså en blanding av Finnmark, Hålogaland og Oslo-krets.

Se alle avdelinger i Regionsligaen og PostNord-ligaen til neste år
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i