ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

TINE Fotballskole 2016

SIL Fotball har denne uken gjennomført den årlige TINE Fotballskole. Hele 135 deltakere fra 6-13 år og 22 trenere har vært i aktivitet denne uken, noe som er en solid økning fra tidligere år, og det var også gledelig at så mange som 50 jenter deltok.


2008-guttene trener på en kampsituasjon. Foto: Ellen Fredriksen, Helgelands Blad

Mandag 20. juni braket det løs, og det var høy aktivitet fra start og helt til fotballskolens siste dag - turneringsdagen. Trenerne kunne berette om motiverte og dyktige unger i alderen seks til 13 år. Det er også på sin plass å berømme innsatsen til SILs piker, som assisterte trenerne på en utmerket måte!

Som alltid når det er fotballskole handler mye om å få tidsriktige og gode lagnavn. Under årets fotballskole var dette en utfordring som praktisk talt løste seg selv, for med EM-ballen rullende parallelt fikk vi naturligvis denne gangen lag som Island, Sverige, Belgia, Frankrike, Portugal, England, Tyskland og Spania - i tillegg til selvfølgelig Norge da. Se bilder av lagene her.

- Det er mye som skjer i SIL Fotball for tiden. Ved siden av at vi har blitt en sertifisert kvalitetsklubb og har drevet med fotball-fritidsordning (FFO) i flere år, var også vårens Eat Move Sleep-cup et stort steg i riktig retning for klubbens ungdomsarbeid. Dette gjør det ekstra moro å gjennomføre TINE Fotballskole. Dette er et konsept vi har jobbet bra med i mange år, og i år føler jeg at vi lyktes spesielt bra, sier SIL Foballs sportslige leder Stian Theting.


Fra venstre: Hedda Lenes, Kine B. Theimann, Astrid Marie Monsen (bak), Mathea Meyer Theting (foran), Semira Yowhans og Charlotte Schjelderup-Eriksen. Foto: Ellen Fredriksen, Helgelands Blad

Vi takker alle som har deltatt på årets fotballskole, og ønsker velkommen tilbake rett etter neste års skoleslutt!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i