ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

2. divisjon blir PostNord-ligaen

Logistikkselskapet PostNord går inn som ligasponsor for 2. divisjon.


Kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord AS, Ole A. Hagen (t.v.) og kommersiell direktør i Norges Fotballforbund, Erik Loe under dagens kick off for PostNord-ligaen i Lillestrøm. | Foto: NFF

- At en stor og offensiv aktør som PostNord ønsker et samarbeid med norsk fotball for å nå sine ambisiøse forretnings- og kommunikasjonsmål tar vi som en anerkjennelse av fotballens posisjon. At de i tillegg til egne ambisjoner, så tydelig legger vekt på å bidra også til vår fortsatte utvikling, gjør det ikke mindre positivt, sier Erik Loe, kommersiell direktør i Norges Fotballforbund.

Norges Fotballforbund og PostNord har signert en treårig samarbeidsavtale om ligasponsorat for 2. divisjon. PostNord-ligaen består av 56 lag fordelt på fire avdelinger, og sesongstart er 9. april.

- Å inngå samarbeid med 2. divisjon passer oss perfekt. Når vi ser alle lag som er i den nye PostNord-ligaen, ser vi at det er fulltreff. Vi er lokalisert med avdelinger i hele Norge. Vi hjelper lokale aktører hver bidige dag med å få sine varer frem, og vi har så lyst til å være med på å løfte frem norsk fotball. Dette blir et samarbeid som vil glede alle våre medarbeidere og kunder i hele Norges land. Det er stort for oss å få et liganavn, sier kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord, Ole A. Hagen.

Avtalen ble presentert på fredagens 2.divisjonsseminar, der alle klubbene var tilstede. Det var også fotballpresident Yngve Hallèn.

- Nå får vi inn en kjempestor aktør og dere klubber er hovedelementet i den. Uten det grunnlaget som er lagt gjennom jobben dere gjort de siste årene, med stor fokus på utvikling og på å bli bedre både sportslig og som klubb og produkt, så hadde ikke denne avtalen kommet. Min oppfordring er å utnytte dette maksimalt. PostNord er en stor aktør på det norske markedet, som også i stor grad vil bruke lokale personer som har en identitet til deres klubb. Det gjør at vi kan få en stor effekt av denne avtalen. Hvis dere gjøre en innsats lokalt, så er det det som skaper verdier. Jeg er sikker på at dette vil bli svært bra for dere, sa Hallén til de 56 klubbene.

Om PostNord AS

PostNord AS er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og innen Norden. Gjennom ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler selskapet morgendagens kommunikasjon, e-handel, distribusjon og logistikk i Norden. Virksomheten bygger på verdiene Pålitelig, Tilgjengelig, Forretningspartner og Bærekraftig. PostNord Norge har 1350 ansatte med 800 selvstendige sjåfører, og omsetter for cirka 4 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger ved Alfaset i Oslo.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i