ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Fauske klar for 1. runde

FAUSKE - Junkeren ble noen hakk for små i kvalifiseringen til NM og måtte gi plass til avdelings-kollegaen til SIL i årets 4. divisjon, Fauske/Sprint. De blå tok seg videre etter en god hjemmekamp mot Junkeren, som skal spille i divisjonen over i 2017.


På bildet: Tidligere kamp mellom lagene, Fauske/Sprint (blått) og Junkeren. Foto: Saltenposten

En av favorittene i 4. divisjon?

Etter en god avslutning på fjorårets 3. divisjon HÅNO, en god deltagelse i Vinterserien og samt en god start på sesongen, seiler nå Fauske opp som en av favorittene i avdelingen til Sandnessjøen, som opprykkskandidater til en snarlig retur i 3. divisjon (Norsk Tipping-ligaen) neste år.

Begge lagene åpnet godt, og til pause sto det 2-2. Men i andre omgang kom det bare ett mål, og det holdt for Fauske at det var hjemmelaget og Sondre Nyland som satte inn sluttresulatet til 3-2. Nå venter 1. runde i Cupen.

Flere lag fra Nord-Norge videre

Mosjøen tok seg også videre til 1. runde etter et drama mot Stålkameratene på Kippermoen. Kampen ble avgjort etter ekstraomganger og 2-1 til hjemmelaget. Nå venter vel Mo i 1. runde i Cupen? Isåfall har Mosjøen tidligere i år vist at de har et godt grep på brun-trøyene etter seier i treningskamp.

I tillegg til Fauske, Mosjøen og Mo er også Sortland, Mjølner, Salangen, Fløya, Lyngen/Karnes, Bjørnevatn, Harstad, Senja, Finnsnes og Alta også klare for den 1. ordinære runden. Tromsø, Bodø/Glimt og Tromsdalen kommer også selvsagt inn automatisk i den 1. runden.

Trekningen skjer i dag kl 15:00.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i