ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL G16 i Norway Cup

SIL G16 har denne uke vært med i Norway Cup, verdens største fotballturnering.
G16 2003 Norway Cup 2019
Bildet viser guttene på Ekebergsletta i Oslo. Foto: SIL Fotball

Tøffe kamper i puljespillet og utslått i B-sluttspillet
SILs G16-lag har denne uka vært i Norway Cup. Laget møtte god motstand allerede i puljespillet, og havnet som nummer tre i puljen  sin. Laget tapte to kamper, før de vant den siste kampen i puljespillet. Dermed havnet de i B-sluttspillet etter å har tapt første kamp i 32-delsfinalen. Trener Dagfinn Ness Andreassen oppsummmer som følger:

"Vi havnet i en tøff gruppe med to gode lag i Åsane og Raufoss. Våre to første kamper mot dem endte med tap, 3-0 mot Raufoss og 3-1 mot Åsane. Vi henger godt med i begge kampene og er tidvis på høyde med begge lagene. Spesielt kamp to mot Åsane er en god prestasjon fra vår side. Men vi ser at det nivået disse to lagene har er høyere enn det vi møter til vanlig og troppene til disse lagene er sterke. Mot slutten av begge kampene går de avgjørende situasjonene i deres favør og det ender med tap. I siste innledende kamp møter vi Klemetsrud, en bydelslag fra Oslo. Dette er det svakeste laget i vår gruppe og vi vinner fortjent 2-1 i en kamp vi har god kontroll på. Med to tap og en seier ender det med b-sluttspill og der blir vår motstander Charlottenlund fra Trondheim i 1/32 finalen. I denne kampen gjør vi dessverre vår dårligste prestasjon og taper 3-1. Vi møter et lag som kriger, er først på de fleste ballen og er innstilt på å vinne. Dermed ender Norway cup med exit i 1/32-finalen i b-sluttspillet, og det er en noe skuffet gjeng som må akseptere at morroa nå er over".Vi håper laget likevel har hatt en fin uke med mye morro! I tillegg har de fått startet oppkjøringen til en spennende høstsesong, der laget ligger godt an og kjemper om seriemesterskapet.

Vi ønsker laget lykke til med høstsesongen! 
 
PS! Link til artikkel om G16 fra nettavisen "iSandnessjøen" finner du her: https://www.isandnessjoen.no/sport/fotball/norway-cup/sandnessjoen-haper-a-na-langt-i-b-sluttspillet/s/5-108-8262

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i