ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

NORWAY CUP: Puljeseier og klar for 32-delsfinale

SIL G16 vant puljen sin. De er hittil ubeseiret og og er nå klart for 32-delsfinale. Her møter de en annen puljevinner, Vestnes Varfjell IL 1. Kampen spilles onsdag kl 1955 - i ny direktesendt TV-kamp.

Lagbilde G16
Lagbilde av SIL G16 i Norway Cup. Bilde: Privat

Puljeseier 
SIL G16 har spiilt tre kamper i innledning. Først slo de Charlottenlund 3-0 etter scoinger av Simen Sørra (2) og Thomas Andersen. Deretter slo de Nordlys 2-0 i kampen som ble sendt direkte på TV2-sportskanalen. Adrian Kristiansen begge målene.

Etter denne kampen var SIL sikret avansement til A-sluttspillet med 6 poeng og 5-0 i målforskjell. Den siste kampen i gruppespillet skulle likevel bli avgjørende for sluttspillet. Mostander i dagens kamp var Modum, som før kampen hadde 4 poeng. SIL måtte dermed unngå å tape denne kampen for å vinne puljen sin. Dette ville også gi walk-over i 64-delsfinalen. Modum på sin side kunne med tap risikere å bli forbigått av Nordlys på dårligere målforskjell, og dermed ikke avansere til A-sluttspillet. Og for en "gysare" det skulle bli. SIL lå under to ganger, men slo tilbake begge gangene. Stian Håve utlignet til 3-3 helt på slutten. Simen Sørra scorte de andre to målene.

32-delsfinale og ny direktesendt TV-kamp
I morgen kl 1955 er det dermed klart for 32-delsfinale mot Vestnes Varfjell IL 1, som vant pulje 30 med 9 poeng og 7-0 i målforskjell. Dette blir en spennende kamp, og en ny direktesendt TV-kamp på Sportskanalen.

Vi graulerer alle med god innsats så langt og ønsker lykke til i morgendagens kamp!
Vi registrerer at SIL har mange foreldre og andre supportere som følger kampene live, så vi anmoder alle som er tilstede til å være "12.mann på banen", og la "HEIA SIL!" runge over Ekebergssletta:)

SIL G16 NC Kopi xxSIL G16 med heiarop og samhold. Foto: Privat
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i