ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Ønsker du å bli en bedre trener i barne- og ungdomsfotballen?

SANDNESSJØEN - Som en av 44 Eat Move Sleep-klubber i Norge, er Sandnessjøen IL- fotball så heldige å få besøk av KA Trener. I samarbeid med NFF Nordland inviterer Sandnessjøen IL til en trenerveiledersamling hvor vi ønsker å gi deg nyttig faglig påfyll ift trenerrollen og Eat Move Sleep.


KA Trener, Ørjan Valla, ønsker å samle trenere til ei trenerveilederøkt. En trenerveileder skal være en sparringspartner for den enkelte trener, være retningsgiver på feltet og i praksisen rundt lagene, og sørge for at det er samsvar mellom klubbens sportsplan og faktisk aktivitet og praksis I tillegg ønsker vi å formidle treneres rolle og muligheter til å påvirke spillernes vaner og rutiner når det gjelder et godt kosthold, god søvn og nok fysisk aktivitet.

Dette foredraget vil være nyttig enten du er trener for små eller store, debutanter eller erfarne.

At det er nettopp vi i Sandnessjøen IL som får besøk er ikke en tilfeldighet. Vi er som en av 44 klubber i Norge valgt ut som Eat Move Sleep-ambassadører 2019. Men vi har også et ansvar å inspirere og spre kunnskap om viktigheten av mat, mosjon og søvn innad i egen klubb, men også til trenere, foreldre og nærmiljø.

KA trenerutvikler kommer til oss, og vi håper at flere av deres trenere melder dere på.

Program, søndag 26.mai 2019:

• Trening kl. 11.30-13.30: trening for G/J13 og 14 med veiledningsseanser for trenerne som er i aksjon.
• Foredrag kl. 13.45-15.00: teori EMS inne på klubbhuset.
• A-kamp, Sandnessjøen IL-Innstranda IL kl. 15.30

Sted: Stamnes Arena.
Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 22.mai kl. 12.00.

Med vennlig hilsen,

Ørjan Valla
KA Trenerutvikler

Mer informasjon om Eat Move Sleep finner du på eatmovesleep.no

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i