ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Eat Move Sleep Cup 2018

Det var en strålende cuphelg i Sandnessjøen, hvor Eat Move Sleep ble arrangert for tredje år på rad.  Denne turneringen har SIL gode erfaringer med, og vi ble nylig kåret til landets nest beste Eat Move Sleep-klubb.

image004
Et av fokusområdene under Eat Move Sleep Cup er å sette fokus på sunt kosthold, aktivitet og gode søvnrutiner. Det ble ikke servert pølser og sjokolade i kioskene, derimot kunne ca 750 deltakere sette til livs alt fra fiskeburgere og lapskaus til smoothies, fruktbeger og grove wraps. Og maten gikk unna i stort tempo gjennom hele helgen. Det var også et telt hvor deltakerne kunne delta på tomatsmaking og utføre forskjellige aktiviteter/hinderbaner.

Her ser vi Johan Kristian Larsen lime ballen inn i krysset under en av årets aktiviteter
image006
I alt 92 lag fra 15 klubber deltok, og tempoet var høyt fra start til slutt. Noen knall og fall ble det selvfølgelig, men Røde Kors var på plass og leverte utmerket hjelp, enten det var et kne som trengte plaster eller en ankel som måtte kjøles ned.

image005
Vi i Sandnessjøen IL Fotball vil takke alle deltakere og tilreisende lag for at årets turnering ble så bra som den ble. Vi håper å se dere igjen til neste turnering! Vi er allerede begynt å glede oss til neste års Stamnes Eat Move Sleep Cup og kommer til å ta med oss konseptet "Eat Move Sleep" gjennom resten av årets sesong.

Turnerigen har fått god dekning i lokalavisene. Her er noen lenker:
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i