ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Norges nest beste Eat Move Sleep-Ambassadør 2017

EAT MOVE SLEEP - Sandnessjøen IL Fotball kåret til årets nest beste EAT MOVE SLEEP-AMBASSADØR i 2017.

kickoff priser 4 Kopi
På bildet: overrekkelse av premier under årets Kick Off på Ullevaal.  Foto: Thomas Brekke Sæteren/NFF

Under årets KICK-OFF for ambassadør-klubbene 2018 ble Sandnessjøen IL Fotball kåret til Norges nest beste EAT MOVE SLEEP - AMBASSADØR i 2017. I 2018 er vi én av 37 klubber i Norge som Norges Fotballforbund og BAMA har plukket ut som EAT MOVE SLEEP- AMBASSADØR.

Eat Move Sleep handler om å formidle kunnskap, inspirasjon og holdninger som vi vet barn, unge og voksne vil ha glede av. Dette gjelder ikke bare på fotballbanen, men også på arenaer som skole og jobb hvor man trenger overskudd for å prestere bra. Slike holdninger hadde vi ikke klart å forankre i alle ledd i klubb og nærmiljø uten klubbens mange ildsjeler og deres dugnadstimer gjennom et helt år.

Den gode innsatsen som sørget for at Sandnessjøen IL Fotball ble kåret til nest beste ambassadør i 2017 kommer med følgende begrunnelse: "Det er mange som har tatt både det tidligere Bendit-konseptet og ikke minst vårt nye Eat Move Sleep-konsept med storm. Klubben som kom på 2. plass i 2017 har alltid vist et stort engasjement og ligger foran med både holdninger og det å forankre ting i både klubb og nærmiljø. De har en klar filosofi når det gjelder sunne verdier, som sunn kiosk, ikke bare gjennom cup, men også daglig gjennom klubbdrift og i FFO (Fotballfritidsordning) og andre arrangement"

Eat Move Sleep er et helårsprosjekt, det er ikke bare hovedfokus under Eat Move Sleep-cup. Vi har forankret konseptet i alle deler av klubben. På våre turneringer (EMS-cup, Stamnes Diadora Cup), på Akadami, FFO og Tine Fotballskole, og selvfølgelig på alle kamparrangementer. Videre på møter og sammenkomster (spillermøter, trenermøter, foreldremøter, styremøter osv). Vi jobber kontinuerlig med dette i alle deler av klubben, og er klar ytterligere innsats i 2018.

Lokalavisene har også fått med seg dette, og under kan du se artikler:
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i