ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Eat Move Sleep ambassadør også i 2018 !

SIL Fotball er for tredje år på rad godkjent som ambassadør for Eat Move Sleep i 2018!

Foto: Eat Move Sleep skjemdump.

SIL Fotball er en av 38 klubber i Norge og 2 klubber i Nordland, som er valgt ut til å være ambassadør for Eat Move Sleep konseptet til Norges Fotballforbund. I tildelingsbrevet fra NFF heter det at "det er stadig flere fotballklubber med fokus på viktigheten av et sunt kosthold (også på idrettsarenaen), mer fysisk aktivitet og god søvn – til både barn, unge og voksnes beste. Vi har stor tro på at dere vil bli en meget positiv bidragsyter i Eat Move Sleep arbeidet, og gleder oss til samarbeidet for 2018". 

Sportssjef Stian Theting sier at klubben er svært tilfreds med at NFF annerkjenner arbeidet klubben har gjort innenfor kosthold, fysisk aktivitet og søvn gjennom igjen å velge SIL Fotball som en av sine Eat Move Sleep ambassadører. Klubbens fokus på dette vil videreutvikles ytterligere i 2018.

Det betyr at det også i 2018 blir Eat Move Sleep cup for de minste 3-4 mars 2018.

Hva er EAT MOVE SLEEP?
KOSTHOLD, FYSISK AKTIVITET OG SØVN

- Fra 5 om dagen til Eat Move Sleep - en nasjonal offensiv for bedre helse og økt livskvalitet.

Nå setter vi fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Hver for seg er de viktige, sammen er de nøkkelen til positiv forandring. Derfor har BAMA, Norges Fotballforbund og Eat Initiative gått sammen om inspirasjons- og kunnskapskonseptet, Eat Move Sleep.


Man kan lese mer om innholdet i konseptet her:  http://www.eatmovesleep.no/
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i