ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Eat Move Sleep-konkurranse 1-10. september

I dag, fredag 1. september, starter Eat Move Sleep sin konkurranse med fokus på "move". Vi oppfordrer alle i klubben (spillere, trenere, lagledere, foreldre og andre) til å delta.

bilde 002
Foto: Eat Move Sleep

Konkurransen foregår på Instagram, og målet er å skape engasjement og fukus på "move". Hovedfokuset er fotball-aktiviteten, men vi oppfordrer selvsagt alle til en aktiv hverdag også utenom fotballen. Kanskje kan det gjøres ved å gå eller sykle til/fra kamp, trening, skole eller andre fritidsaktiviteter.

Move: 1-10. september: Her ønsker vi at alle skal ha fokus på fysisk aktivitet. Spillere kan sammen med trenere og/eller foreldre dele bilder av hva de gjør sammen med laget eller på fritiden. For å være med i konkurransen er det viktig at laget bruker #eatmovesleep #klubbnavn #lagnavn (Eks. #eatmovesleep #sandnessjøen #G12). Dette er nødvendig for å kåre et vinnerlag.

Det trekkes ut premier til tre lag etter endt konkurranse, og alle lag i klubben kan delta. Desto flere i laget som deltar, desto større sjanse er det for at ett av våre lag vinner en premie.

De tre vinnerlagene kan vinne:
-1 ballsett
-15 caps
-10 landslagstrøyer

Se også vedlagt artikkel under.
Vedlegg:
Last ned denne filen (Move - artikkel .pdf)Move - artikkel .pdf2810 kB
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i