ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Landskamp og EMS-informasjon på klubbhuset

SANDNESSJØEN - Tirsdag kveld møttes et sted mellom 50 og 60 spillere, trenere og ledere i klubbhuset for å få informansjon om Eat, move, sleep-konseptet der SIL er EMS-amsassadør og for å se landskampen mellom Norge og Sverige på storsjerm.

IMG 6263 Kopi
På bildet: Helene Myrvoll Pettersen informerer spillere, trenere og ledere om årshjulet i EAT MOVE SLEEP og EMS-kiosken.

INFORMASJON OM EAT MOVE SLEEP 

SIL Fotball er som kjent EMS-ambassadør som én av ca 30 klubber i Norge. 

Arrangementet startet med at Helene Myrvoll Pettersen informerte om SILs engasjement i “Eat, move, sleep” og at deltakelsen i kampanjen har ført til nye, sunnere produkter i kiosken. Dessuten er klubbhuset og kiosken åpen for publikum alle ettermiddager som det er kamper på Stamnes Arena.

Hun informerte også om EMS-aktivtiteten som pågår gjennom hele året (årshjulet):
  • Kick-off"/seminar/ "Super-onsdag" /EMS-cup i mars
  • EMS-kiosk i kantine/kiosk på klubbhuset på alle hjemmekamper i regi SIL Fotball (både på Stamnes Arena og i   Helgelandshallen)
  • Spørreundersøkelsene fra Folkehelseinstituttet som G/J 9 pg 10 deltar på (to ganger per år). Her har SIL Fotball over 40 % besvarelse noe vi er veldig godt fornøy med.
  • De ulike lagskonkurransene (EAT, MOVE, SLEEP) som foregår på Instagram i løpet av året. "EAT"-konkurransen pågår i disse dager (6-16.juni) og e-post er sendt til alle lags trenere/støtteapparat tidligere i år. Her kan lagene vinne fine premier. NB! Se også vedlegg nederst på siden for informasjon om dette.
  • Klubbkonkurransene som pågår i løpet av året (beste kiosk, beste facebook-sak, beste mediaoppsalg og beste klubb) 
 
LANDSKAMP OG "VI HEIER PÅ NORGE"

Som et ledd i å skape mer entusiasme rundt landslaget har Norges Fotballforbund startet aksjonen "Vi heier på Norge". Her kan alle kvalitetsklubber i Norge delta. SIL Fotball er én av tre kvalitetsklubber i Nordland. Kvalitetsklubbene like utenfor Oslo inviteres gratis til kamp på Ullevå, mens Kvalitetsklubbene med lengre reisevei er anmodet om å lage arrangemet på sine klubbhus. Klubbene får hundre kroner for hver person som kommer på arrangementet der landskampen vises på storskjerm. I kveld var det et sted mellom 50 og 60 spillere, trenere og ledere som møtte opp i klubbhuset for sammen å heie på Norge i kamp mot Sverige.

I tillegg til dette er en viktig del av dette at ledere, trenere og spillere møtes til en sosial sammenkomst, og liknende opplegg er noe man ønsker å få til mye oftere. I dag var mange unge spillere innom klubbhuset i mellom løkkefotballen ute på Stamnes. Der fikk de påfyll av sunn mat og drikke, samtidig som barn, ungdom og voksne møtes.

På bildet: Mellom 50 og 60 spillere og ledere så landskampen mellom Norge og Sverige på storskjerm i klubbuset tirsdag kveld. (Foto:TK Rostad)

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i