ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

EAT MOVE SLEEP CUP ble en knallsuksess

SANDNESSJØEN - I helga ble EAT MOVE SLEEP CUP arrangert i Sandnessjøen. Turneringen kan kort og godt beskrives som en stor suksess!


89 lag deltok i denne prestisjetunge turneringen for 6-12 åringer. Dette er ny rekord for denne turneringen.

På lørdag spilte 9-12 åringene. Alle spilte 4+1 vs 4+1. På søndag var det 6-8 åringene sin tur. Her spilte 8-åringene 4+1 vs 4+1 på litt redusert banestørrelse, mens 6 og 7-årigene spilte 3 vs 3 på nyinnkjøpte 3er baner med vant. Disse banene er kjøpt inn fra Tsjekkia og skal også benyttes av samme alderklasser i årets seriespill. SIL Fotball ønsker å takke Helgeland Sparebank som har vært med på finansiere innkjøp av disse banene.

I tillegg til dette spilte "SIL Fotball Dreamteam" sin første kamp (internkamp) på søndag kl 1330. Dette ble en rørende opplevelse og en "høydare"! Veldig mange tilskuere og et godt regissert kamparrangment, med både inmarsj med navneopprop og riktig kampmusikk, førte til en flott ramme rundt denne kampen.

Selve turneringen ble arrangert på en veldig god måte, og det ligger en vanvittig stor innsats bak dette arrangementet fra veldig mange. Alle i turneringskomiteen, ledere/styret, dommere, alle frivillige foreldre i de sunne kioskene, kampvertene, teltcamp-vaktene, parkeringsvaktene, fotografer og øvrige tilskuere. Samarbeidspartnere/sponsorer. Og alle trenere, lagledere, foreldre og ikke minst spillerne. Alle fortjener er stor takk for sitt bidrag for å gjøre EMS-Cup til den kjempesuksessen det virkelig ble!

EMS-Cup er en del av NFF og BAMA sin satsning på et kunnskaps - og inspirasjonskonsept som ønsker å sette fokus på viktigheten av et sunt og godt kosthold, nok fysisk aktivitet og god søvn.

Linker til media:

- Billedgalleri EMS-Cup generelt, Helgelands Blad: https://www.hblad.no/bildeserier/sport/fotball/eat-move-sleep-cup/g/5-23-65122
- Billedgalleri SIL Fotball "Dreamteam" internkamp under EMS-cup, Helgelands Blad: https://www.hblad.no/bildeserier/sport/fotball/dream-team-spilte-sin-forste-kamp-under-eat-move-sleep-cup/g/5-23-65233

Sandnessjøen IL Fotball er valgt ut av Norges Fotballforbund og BAMA til å være EAT MOVE SLEEP-ambassadør i 2017 som én av 34 klubber i Norge. Som ambassadør ønsker vi å sette fokus på EMS-budkapet både på EMS-Cup og gjennom alle våre aktiviteter gjennom hele året (kiosk kamparrangenter, andre turneringer, fotballskole, FFO, akademi, styremøter, trenermøter, foredremøter, spillermøter osv). Vi kommer tilbake med mer EMS-stoff etter hvert.

Se bilder fra cupen her: http://silfotball.no/nyheter/index.php/bilder/category/4-2017
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i