ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL Fotball valgt til å være Eat Move Sleep-ambassadør i 2017

Som én av 34 klubber i landet har Norges Fotballforbund (NFF) og BAMA valgt ut Sandnessjøen IL Fotball til å være Eat Move Sleep-ambassadør i 2017. Sunn livsstil hos barn og unge er én av flere ting som de utvalgte klubbene kommer til å fokusere på.

Som det største særforbundet i Norge, er det viktig for NFF å inspirere og informere aktive, foreldre og frivillige, som er involvert i fotballen, til å gjøre sunnere valg både på og utenfor banen.


På bildet: Viser representanter fra Sandnessjøen IL Fotball, sammen med kommersiell direktør i NFF Erik Loe og sponsorsjef i BAMA Odd-Bjørn Hjelmeset. Foto: Thomas Brække Sæteren / NFF.

Med over 375 000 aktive utøvere har NFF et samfunnsansvar for å bidra til å bedre folkehelsen. Dette gjør forbundet blant annet i form av den fantastiske fotballaktiviteten som våre klubber tilrettelegger for barn og unge.

I forbindelse med å velge ut årets Eat Move Sleep-ambassadører, ble det blant annet lagt vekt på hva klubbene aktivt skal gjøre i sine klubber for å spre budskapet om Eat Move Sleep.

- NFF er imponert over innsatsen som Sandnessjøen IL Fotball har gjort for å formidle Eat Move Sleep-budskapet til spillere, foreldre og nærmiljø, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Bjerketvedt sier videre at Sandnessjøen IL Fotball har jobbet solid og engasjerende for Eat Move Sleep i 2016, og at han gleder seg til å følge klubbens videre utvikling. Det er en selvfølge at Sandnessjøen IL Fotball skal være med når vi nå bygger ut konseptet. Dette for at flere kan se det verdifulle i sunn mat, bevegelse, og nok søvn, påpeker han.

- Vi i NFF vil oppfordre trenere i det daglige til å fokusere på Eat Move Sleep. Flere gode tips og råd vil komme løpende. Det være seg for eksempel på klubbenes nettsider, via foredrag og konkurranser. Ikke minst, vil det også tilbys flere sunne alternativer i kiosken, sier Bjerketvedt.

Bjerketvedt fremhever også at Sandnessjøen IL Fotball skal arrangere en Eat Move Sleep-fotballcup, og programmet ser veldig spennende ut. For i tillegg til kampene underveis, vil både spillere og foreldre lære seg hvor viktig det er nettopp å ha et sunt og godt kosthold, nok fysisk aktivitet og god søvn.

I forbindelse med Eat Move Sleep-arrangementer, legges det opp til at klubb, trenere, foreldre og frivillige samarbeider. NFF sikter samtidig også mot å få engasjert både det offentlige og det lokale næringsliv.

Kontaktpersoner:

• NFF: Sponsoransvarlig Holger Roald, mobil 926 57 994, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
• Sandnessjøen IL Fotball: Stian Theting, mobil 976 68 725, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon om Eat Move Sleep

Eat Move Sleep har samlet de tre kjente elementene sammen til noe nytt. Dette vil blant annet gjøre at informasjon blir lettere tilgjengelig. Samtidig vil det inspirere folk til å gjøre bedre kostholdsvalg, være mer aktive fysisk og få bedre søvnvaner.

Fotballklubber deler kunnskap, som er ment at klubbenes spillere, medlemmer og støttespillere kan ha glede av. Ikke bare på idrettsfeltet, men også på andre arenaer som skole, jobb og fritid, der man på samme måte trenger overskudd, konsentrasjon og godt humør.

Eat Move Sleep er et konsept fra NFF og BAMA, i samarbeid med EAT Foundation.

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i