ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Ambassadør for Eat Move Sleep

SIL Fotball er en av 35 klubber som blir ambassadør for Eat Move Sleep i 2017. Fantastisk!

Foto: Eat Move Sleep skjemdump.

SIL Fotball fikk i går en flott julegave av NFF.  De fikk da beksjed om at kom gjennom det rekordtrange nåløyet, og dermed blir en av de 35 utvalgte EAT MOVE SLEEP Ambassadørklubbene i 2017. Aldri har søknadene fra klubbene vært så mange og aldri har så få klubber blitt Amabassadør. 

SIL Fotball var også i 2016 EAT MOVE SLEEP Ambassadør. Da som en av 39 klubber i Norge. EAT MOVE SLEEP ble startet i 2016, og overtok da for "Bendit"-konseptet.

Hva er EAT MOVE SLEEP?

KOSTHOLD, FYSISK AKTIVITET OG SØVN

- Vi setter fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av kosthold, fysisk aktivitet og søvn. Hver for seg er de viktige, sammen er de nøkkelen til positiv forandring. BAMA, Norges Fotballforbund og Eat Initiative har derfor gått sammen om inspirasjons- og kunnskapskonseptet, Eat Move Sleep.

Fotballturneringen EAT MOVE SLEEP

Man kan lese mer om innholdet i konspetet her. http://www.eatmovesleep.no/, men som fjor inneholder blant annet ambassadør-rollen at man skal arrangere EAT MOVE SLEEP-CUP. Denne vil bli arrangert 4-5.mars i Sandnessjøen.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i