ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Stamnes EMS-Cup ble en stor suksess

Stamnes Eat Move Sleep-Cup som ble arrangert lørdag og søndag ble en stor suksess! Til sammen deltok 67 lag og ca 650 spillere fra 6-12 år i helgas turnering.

EMScup3vs3
Kilde: SIL Fotball

Lørdag var det aldersgruppene 9-12 år som var i aksjon, mens det søndag var aldersgruppen 6-8 år som fikk delta. Spillformen var 4+1 keeper for 7-12 år, mens 6-åringene spilte 3 mot 3.

Turneringen er den første av totalt 39 Eat Move Sleep-turneringer som arrangeres i Norge i 2016. Disse turneringene er etterfølgeren til Bendit-Cupene som har vært arrgangert i flere år. Turneringen arrangeres i samarbeid med NFF og BAMA. Som tidligere Bendit-Cuper og som det ligger i navnet er det stort fokus på god aktivetet og sunt kosthold. Det nye er imildertid at søvnapsektet er kommet inn som en viktig del. Forskning viser at barn og ungdom sover flere timer mindre nå enn tidligere. Dette er i ferd med å utvikle seg til et samfunnsproblem og skyldes i stor grad bruk av telefoner og nettbrett på kveld og natt. Forebyggende informasjon rundt dette ble gitt i eget "søvntelt". Det var også eget mattelt med ferdigskåret frukt og et eget aktivitetstelt med skyting. Når deltakere hadde vært gjennom alle tre teltene fikkde premier.

SIL Fotball er meget godt fornøyd med gjennomomføringen av arrangementet og ønsker å rette en stor takk alle frivillige som bidro til at turneringen ble helt fantastisk flott!

I bildegallleriet under kan man se bilder fra turneringen.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i