ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL Fotball ambassadør for Eat Move Sleep

Det var svært mange søkere til Eat Move Sleep-konseptet i år, da det var veldig mange som fikk tildelt dette i fjor. Dessverre var det noe redusert hvor mange som fikk dette i 2016, men Sandnessjøen har for første gang blitt tatt ut som en av ambassadørene. Dette er svært gledelig og spennende for hele klubben og byen.


EAT MOVE SLEEP: Norges Fotballforbund og BAMA har sammen lansert Eat Move Sleep-konseptet. Dette konseptet kommer til å bli mer og mer synlig i årene som kommer.

Brev fra Norges Fotballforbund

- Vi jobber fremdeles med den endelige arrangørkalenderen, og håper å kunne sende den ut i morgen. Vedlagt følger imidlertid de utvalgte arrangørklubbene. Det vil også i år bli arrangert ett kick-off på Ullevaal, og det vil være obligatorisk oppmøte for alle klubbene. Kick-off’et vil finne sted på Ullevaal Stadion lørdag 23. januar. Vi sender ut invitasjon vedrørende dette i begynnelsen av januar, men ber alle holde av datoen, sier Holger Roald i NFF.

Sportssjef Stian Theting sier til silfotball.no at han er svært fornøyd med dette og gleder seg til å ta ett nytt steg med klubben, som har hatt mange gode løft de siste sesongene. Eat Move Sleep er et flott konsept!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i