ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Ny drakt og klubbdress 2022-2024

SANDNESSJØEN - Her er vår nye drakt og vår nye klubbdress fra 2022-2024.

hjemmedrakt 2022
Bildet viser den nye drakten til venstre (front drakt og shorts, bakside drakt og shorts) og klubbdressen til høyre (foran og bak).


Ny drakt og ny klubbdress - Felles for hele idrettslaget! 
Det er med stor glede at vi i dag kan presentere ny drakt og ny klubbdress for hele SIL. Selv om det har vært en omfattende prosess er vi meget godt fornøyd med resultatet, som blant annet er lik drakt og lik klubbdress for alle spillere i hele SIL. 

Felles utstyrleverandør for hele SIL og klubbutikk
Ultimate Nordic (Diadora) er utstyrleverandør for hele SIL de neste fire år. SIL er veldig godt fornøyd med avtalen og samarbeidet med Ultimate Nordic. Sport 1 Sportshuset er klubbutikken.

Drakten 2022-2024
Hjemmedrakten har logoer i klubbfarger. Generalsponsor Sparebank1 Helgeland på brystet, "Gull-sponsorer" Mowi og Helgeland Kraft henholdsvis på øvre bryst og rygg, "Sølv-sponsorer" Sport1 Sportshuset og Contractor på kragebein og fremside shorts, mens "Bronse-sponsorer" Montér Sørra, Slipen og Accountor er på overarmer og bakside shorts. I tillegg er "Bronse-sponsor" Helgelandbase på fremside strømper, men dette gjelder bare i fotball og på G/J 19 år og senior.

Både drakt og shorts blir ferdig lasertrykt i fabrikk før levering. Dato for når drakten er ferdig produsert er foreløpig litt uklart. I mellomtiden brukes fjorårets drakter i alle idretter.

Klubbdressen 2022-2024
Klubbdressen er i royalblå og gul (overdel), mens buksa er svart og gul. SIL-logo ved hjertet og "Sandnessjøen Idrettslag" fint plassert øverst på ryggen. Det er logoer med Generalsponsor Sparebank1 Helgeland og "Gull-sponsorene" Mowi og Helgeland Kraft, alle på motsatt side av SIL-logoen. "Sølv-sponsor" er i tillegg på fremside lår på buksa. 

Kjøp av utstyr - Sport 1 Sportshuset 
Klubbdressen skal være i butikk (Sport 1) og kan kjøpes individuelt ferdig profilert til klubbpris (25%) fra mandag 21.mars. I tillegg vil det bli laget felles handlekvelder den neste måneden der man kan kjøpe utstyrspakker i klubblinja (f.eks. overdel, bukse og strømper) til ca. 30% rabatt.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i