ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SILs "Bronse-sponsorer"

 SANDNESSJØEN - Fire samarbeidspartnere klare på nivå "Bronse-sponsor".

bronse sil

Samarbeidspartnere på "Bronse-nivå"
SIL har inngått samarbeidsavtaler med fire bedrifter på nivået "Bronse-sponsor".

Dette er følgende bedrifter:
  • Accountor 
  • Montér Sørra Byggsenter AS
  • Slipen Mekaniske AS
  • Helgelandsbase CCB

SIL er veldig godt fornøyd med å ha fått på plass disse avtalene. Alle bedriftene har vært trofaste samarbeidspartnere for SIL Hovedlag og ulike grupper i SIL gjennom mange år. 

MN_130222.jpg
På bildet: Mariann Nilskog, daglig leder i Accoutor (Foto: Privat)


Accountor (tidligere Mosjøen Regnskapskontor) er også SILs regnskapsbyrå, og har vært det siden 2019. SIL er veldig godt fornøyd med samarbeidet og utviklingen samarbeidet har hatt disse årene. 

Daglig leder i Accountor, Mariann Nillskog, har følgende kommentar til samarbeidet med SIL: 
"Sandnessjøen IL er et veldrevet idrettslag. Som lokalt eid leverandør av regnskapstjenester er vi glade for å kunne bidra til at vår gode samarbeidspartner gjennom flere år når sine mål ved å tilby et bredt spekter av aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Våre verdier i Accountor er respekt, tillit, mot og fremtid. Vi ønsker Sandnessjøen IL lykke til i sin satsing i årene som kommer, under mottoet Samhold, Inkludering og Livsglede. Vi er stolte av å være på lag med SIL!!".

Daglig leder i Montér Sørra, Torbjørn Folgerø, ser også viktigheten av samarbeidet med SIL: 
"SIL som organisasjon fremstår som en meget god organisasjon og tilrettelegger for god idrettsaktivitet i alle aldersgrupper. Med tanke på den store medlemsmassen og hva SIL gjør for lokalsamfunnet, så er det naturlig for Monter Sørra å støtte dette arbeidet. Sørra har gjennom en meget lang periode hatt et godt og nært samarbeide med SIL.


Felles avtaler og felles bekledning for hele SIL 

Alle avtalene er felles for alle grupper i SIL og strekker seg over tre år. Bedriftene har fått sin logo plassert på felles drakt eller klubbdress på alle utøvere i idrettslaget.

Drakt og klubbdress vil bil offentligjort i morgen! 

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i