ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Tre "Sølv-sponsorer" på plass

SANDNESSJØEN - Tre samarbeidspartnere klare på nivå "Sølv-sponsor".

Bilde WEB Søl Sponsorer2

SIL har inngått samarbeidsavtaler med tre bedrifter på nivået "Sølv-sponsor".

Dette er følgende bedrifter:
  • SINUS
  • Sport 1 Sportshuset 
  • Contractor Bygg 

SIL er veldig godt fornøyd med å ha fått på plass disse avtalene. Både Sinus og Sport1 Sportshuet har vært trofaste samarbeidspartnere for ulike grupper i SIL gjennom mange år. Contractor Bygg AS har også kommet inn som samarbeidspartner de siste årene.

Avtalene er, som de øvrige avtalene, felles for alle grupper i SIL og strekker seg over tre år. Bedriftene har fått sin logo plassert på felles drakt eller klubbdress på alle utøvere i idrettslaget. Bekledningen vil offentligjøres de neste dagene.

SIL tar Samfunnsansvar og er viktig for Sandnessjøen 
"Som lokal bedrift er det viktig for oss å vise engasjement og støtte for den jobben SIL gjør for lokalsamfunnet. Tilretteleggingen for barn og ungdom er et viktig samfunnsansvar som vi mer enn gjerne tar del i", sier Michael Forsland i en kommentar på vegne av Contractor Bygg.

Arnt Andersen i Sport 1 Sportshuset har følgende kommentar: "SIL er viktig for Sandnessjøen. Vi i Sportshuset - Sport 1 er opptatt av at barn og ungdom får gode opplevelser innenfor idrett. Med denne avtalen ønsker vi å hjelpe SIL til å kunne gi barn og ungdom gode opplevelser. Vi ser frem til et godt samarbeid".

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i