ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Helgeland Kraft er GULL-sponsor

Jonas foran logo
På bildet: Markeds- og kommuikasjonsrådgiver i Helgeland Kraft, Jonas Vatshaug Ottermo. Foto: Helgeland Kraft

GULL-sponsor nummer to for hele SIL 

Sandnessjøen IL og Helgeland Kraft har signert en samarbeidsavtale som innebærer at Helgeland Kraft blir GULL-sponsor for hele SIL de neste tre årene.

Helgeland Kraft har i mange år vært en av idrettslagets viktigste samarbeidspartnere, og SIL er både stolt og glad over å ha en av regionens viktigste selskap på lag i årene som kommer. Helgeland Kraft blir sentralt plassert på både drakt og klubbdress, i tillegg til at de blir godt synlig på både arrangementer og anlegg. Vi ser frem til et godt samarbeid med gode relasjoner.

Helgeland Kraft produserer fornybar energi og utvikler strømnett til hele Helgeland. De selger strøm til husholdninger og bedrifter i hele landet. Helgeland Kraft er eid av 14 kommuner på Helgeland. Selskapets mål er å være en aktiv verdiskaper. De har bedret forsyningssikkerhet og økt verdiskapning på Helgeland, og har de senere år brukt flere hundre millioner kroner på dette arbeidet. Les mer om Helgeland Kraft her

Markeds- og kommuikasjonsrådgiver i Helgeland Kraft, Jonas Vatshaug Ottermo, har følgende kommentar til samarbeidet med SIL:

"Sandnessjøen IL står for verdier og utvikling som passer rett inn i vår visjon som aktiv verdiskaper. Vi i Helgeland Kraft er glade for å kunne bidra med midler til en klubb som fremmer aktivitet, stolthet og bolyst på Helgeland. Sandnessjøen IL har vært en foregangsklubb på flere områder, både i arbeidet med kvalitetsklubbrangering og ikke minst i det å samle alle undergruppene i klubben til å dra i samme retning. Det bygger klubbfølelse, forener medlemmer og forsterker alle ledd – som igjen kommer innbyggere, trenere og ikke minst utøverne til gode". 

 
 
 
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i