ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

MOWI er GULL-sponsor

 
Mowi Blue Revolution

Første GULL-sponsor for hele SIL 

Sandnessjøen IL og MOWI har signert en samarbeidsavtale som innebærer at MOWI blir GULL-sponsor for hele SIL de neste tre årene.

MOWI har i mange år vært en av idrettslagets viktigste samarbeidspartnere, og SIL er både stolt og glad over å ha MOWI på lag i årene som kommer. MOWI blir sentralt plassert på både drakt og klubbdress, i tillegg til at de blir godt synlig på både arrangementer og anlegg. Møtene med MOWI er alltid fruktbare og gode, og vi ser frem til et godt samarbeid.

MOWI er et av verdens største sjømatselskaper og verdens største produsent av atlantisk laks. Mowi har som mål å produsere næringsrik og velsmakende sjømat av ypperste kvalitet. Vi dekker en femtedel av den globale etterspørselen etter atlantisk oppdrettslaks, og drivkraften vår er kontinuerlig innovasjon og viljen til å produsere laks på en stadig mer bærekraftig måte.

Roger Pettersen og Maria Jakobsen Theting i MOWI Nord, har følgende kommentar til samarbeidet med SIL:

"Vi ønsker å takke for et utrolig godt samarbeid med SIL. Dere skaper mye idrettsglede i lokalmiljøet og dere gjør en fantastisk jobb for barn, ungdom og voksne. Vi gleder oss til å følge dere videre".

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i