ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Samarbeidsavtale med Bodø/Glimt

SIL Fotball og FK Bodø/Glimt har i dag signert ny samarbeidavtale. 

Bilde Samarbeidsavtale Glimt 22.10.21
På bildet: Ørjan Berg (Daglig leder barne- og ungdomsavdelingen i Glimt), Stian Theting (Daglig leder/Sportssjef SIL Fotball) og Gregg Broughton (Leder Glimt-Akademiet). Foto: FK Bodø/Glimt

Det er med glede og stolthet vi kan fortelle at vi gjennom en god prosess har blitt enige med Nordlands Flaggskip og for tiden Norges beste klubb - FK Bodø/Glimt - om en ny samarbeidsavtale. Avtalen gjelder ut 2023.

NY OG FORBEDRET AVTALE
Intensjonen bak avtalen er at FK Bodø/Glimt og Sandnessjøen IL Fotball på en best mulig måte skal drive klubb-, trener- og spillerutviklingsaktivitet i regionen. Klubbene har også et felles mål om å bidra til at andre klubber bedrer sitt arbeid med spillerutviklingen i landsdelen, samt i klubbenes nærområder. Gjennom felles møteplasser ønsker man å kunne utveksle erfaringer og ideer med hverandre, med sikte mot å høyne kvaliteten i dette arbeidet. Det etableres derfor fora, møteplasser og tiltak som av begge parter ansees å kunne bidra til dette.

I avtalen ligger konkrete tiltak innenfor følgende områder:

1. Trenerutvikling
2. Spillerutvikling
3. Klubbutvikling
4. Seniorfotball
5. Action Now - Bærekraft

Avtalen legger til rette for en rekke treffpunkter både i Sandnessjøen og i Bodø. Blant tiltakene er det også avtalt årlig kamp i Sandnessjøen mellom et sammensatt lag fra Sandnessjøen IL og Bodø/Glimt i aldersgruppen 13-19 år. 


HEIA SIL og HEIA GLIMT! 

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i