ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Kenneth Karlsen blir ny dametrener

SIL Fotball har nå fått på plass nytt trenerteam for vårt damelag. Kenneth Karlsen blir ny dametrener i 2021. 
Kenneth Karlsen arkiv
Bildet viser en fornøyd Kenneth Karlsen i en tidligere sammenheng i SIL Fotball. Foto: Christoffer Engås (Helglendingen)

NYTT TRENERTEAM PÅ PLASS
SIL Fotball har i perioden etter fjorårets sesong jobbet med å få på plass et nytt trenerteam for SILs Damelag. Dette er nå klart. Kenneth Karlsen blir ny hovedtrener for vårt Damelag/J19/J17. Han får med seg følgende i sitt trenerteam:
  • Tor Håve: Assistenttrener damelag/J19/17 + kampleder J17/19
  • Jan Arve Paulsen: Lagleder/Assistenttrener damelag/J19/J17
SIL Fotball er veldig godt fornøyd med å ha fått på plass et solid trenerteam for våre eldste jenter!
Kenneth Karlsen har god erfaring som trener. Han har tidligere vært trener for både A-laget til FK Herøy/Dønna og SIL A Herrer (2010-2012 og 2017). De siste årene har Kenneth vært spillerutvikler i sone HALD i NFF Nordland, og også vært trener på område- og kretslagstiltak. Kenneth vil i tillegg ha en rolle som en sportslig koordinator på jentesiden. Tor Håve og Jan Arve Paulsen var begge med i trenerteamet på jentesiden i 2020, og vi er veldig fornøyd med at de fortsetter. Tor har lang og god erfaring som trener på ulike nivå og passer veldig godt inn hos oss. Jan Arve er en stor ressurs og har fulgt mange av disse jentene i SIL-systemet opp gjennom barne- og ungdomstiden. 

"Jeg gleder meg til å bidra til at dame- og jentefotballen blir så bra som mulig, og tror nok jeg kan bidra med både faglig dyktighet og relasjonskompetanse", sier den påtroppende treneren.

LAG I SERIEN I 2021
Det ble som kjent ikke 2.divisjon damer i 2020. I stedet stilte SIL Fotball med et lag i J19 og et lag i J17. Vi har god tro på det blir 2.divisjon i 2021. Hvilke lag vi kommer til å stille i seriesystemet i 2021 er per i dag litt uavklart, og beror også på hvordan seriene blir i vår region. Støtteapparatet vil sammen med klubben og spillerne jobbe med dette fremover. Det er sannsynlig at det vil bli to lag i segmentet J17-J19-2.div, og målet er alle skal føle seg viktig og får et tilbud som er tilpasset den enkelte. Vi håper nå at vi snart får komme i gang med treninger. 

NYE SPILLERE  - TA KONTAKT
PS! Alle spillere som er interessert i å være med på neste års dame/J19/J17-lag - Ta kontakt med klubben:)
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i