ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Thomas Andersen ansatt i SIL Fotball

Pressemelding: Thomas Andersen blir ansatt i SIL Fotball fra 1.november

Bilde ThomasAndersen Nyansatt web Kopi 2
Bildet viser Thomas Andersen i våre klubblokaler. Foto: SIL Fotball

NY ANSATT I KLUBBEN
Thomas Andersen har takket ja til en stilling i SIL Fotball, og han tiltrer i 70 % stilling fra 1.november. Han vil dermed erstatte Maja Trondsdatter Bonsaksen som slutter i jobben 30.oktober, og vil overta en del av de samme oppgavene som Maja har hatt i sin stilling. Thomas blir leder for FFO (TelenorXtra) og leder for TINE Fotballskole. Han blir medlem av turneringskomiteen for våre turneringer, får delansvar for vår hjemmeside/sosiale medier og kommer til å jobbe en del med medlemsregister og økonomi/faktuering.

Thomas Andersen er 19 år og kommer fra Levang i Leirfjord kommune. Har tidligere jobbet som instruktør på FFO, og har spilt fotball i SIL fra han var 14-15 år. I 2018 og 2019 spilte han også på vårt A-lag. Han har fullført Idrettsfag på videregående i Sandnessjøen. Høsten 2020 dro han i militæret, men i oktober kom han hjem etter en kneskade. 

Thomas tar ansvar og er en ledertype med godt humør. Han er kreativ og innovativ. Vi har veldig stor tro på at denne stillingen vil passe han godt. SIL Fotball er veldig fornøyd med å få Thomas med på laget! 

Selv har den nyansatte følgende kommentar til SIL Fotball: "Jeg gleder meg stort til å starte i denne jobben. Det blir en ny og spennende utfordring!"
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i