ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Maja slutter i SIL

Maja Trondsdatter Bonsaksen har takket ja til en stilling som KA Spillerutvikler i NFF Trøndelag. SIL Fotball, NFF Trøndelag og Maja har blitt enige om at hun starter i den nye jobben den 1.november. Hun slutter dermed i SIL Fotball og siste arbeidsdag blir fredag 30.oktober.

Maja uefa b
Maja Trondsdatter Bonsaksen i aksjon på feltet. Foto: Thomas Brekke Sæteren 

Takk til Maja! 

Maja fikk først jobb i SIL Fotball som instruktør på FFO (TelenorXtra) når vi startet opp ordningen i september 2012. Hun jobbet der i ett år, før hun reiste sørver til Trondheim høsten 2013. I desember 2017, da klubben søkte nye ressuser på FFO, fikk vi henne hjem til Sandnessjøen igjen. 1/1-2018 begynte hun i 50 % stilling. Stillingen innebar at hun fikk ansvaret for FFO. I tillegg jobbet hun med våre turneringer, EMS-konseptet, noen administrative oppgaver og hun fikk også ansvaret for TINE Fotballskole. Stillingen ble utover 2018 økt til 70%, da vi hadde et prøveprosjekt for 2-klassinger på FFO og hun senere samme høst ble hovedtrener på damelaget/J19. Fra september 2019 ble Maja ansatt i 100 % stilling da klubben økte FFO-tilbudet til å gjelde 5 dager per uke. 

I løpet av sin tid i SIL Fotball har Maja bidratt med å utvikle både klubben og seg selv videre på en god måte. Maja tok alle fire delene på Grasrotrener-kurset fra oktober 2018 til hun ble NFF Grasrotrener i november 2019. Hun er også midt i utdanningsløpet på NFF Trenerveilderen og på UEFA-B lisens (trenerkurs). I tillegg til formelle kurs har hun deltatt på mange seminarer, nettverkssamlinger og andre kompetansegivende tiltak.

SIL Fotball ønsker å takke Maja for den jobben hun har gjort i snart 3 begivenhetsrike år i klubben!  Vi kommer til å savne henne i miljøet. Vi ønsker henne også masse lykke til med videre med nye utfordringer!

Veien videre for klubben
SIL Fotball har stort fokus på å utvikle både ledere, trenere og spillere. Det vil hele tiden være både ledere, trenere, spillere og ansatte som kommer og går. Klubben må likevel bestå! 

SIL Fotball jobber nå med en ny ansettelse rundt FFO i klubben. Det vil komme mer informasjon om dette i løpet av kort tid.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i