ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Stamnes Arena begynner å ta form

Til årets siste hjemmekamp mot Stålkameratene vil man for første gang se et stadionur på Stamnes Arena og det er også nytt høyttaleranlegg på plass på tribunene. I forbindelse med nytt kunstgress i fjor skjedde det en betydelig forskjønnelse av området rundt stadion og det å få på plass et stadionur er enda et riktig skitt fremover i å gjøre Stamnes Arena til en skikkelig fotballstadion som folk synes det er trivelig å være på, både som spiller og som tilskuer. Dette sier sportssjef Stian Theting i en kommentar til Silfotball.no.


STADIONUR: Aldri før har Sandnessjøen hatt eget stadionur. Bidragsyterne Jægtvik Kran og Transport har bidratt til at dette nå har kommet på sin rette plass på Stamnes Arena. På bildet: Tre fornøyde karer Stein Martinsen, Kjell Ottestad og Trond Jakobsen (fra venstre).

Spennende tider i vente

Sil Fotball.no kan avsløre at det var Stian som tok initiativ ovenfor Helgeland Sparebank for å få på plass et stadionur. Noe som resulterte i en jubileumsgave fra Sil fotball sin hovedsponsor i anledning SIL sitt 100-års jubileum i 2014. Men Stian forteller at de har vært helt avhengig også av andre bidragsytere for å få dette på plass. Nordnes betong har gitt betong til å støpe fundament og Polygon har lånt oss gravemaskin. I tillegg til gode bidrag fra både Torstein Botn AS, Helgelandskraft, Slipen, Sandnessjøen Liftutleie og Alstahaug kommune. Styreleder Kjell Ottestad har designet videoplattformen og har sammen med styremedlem Trond Jakobsen vært primus motorer rundt det praktiske arbeidet med å få dette opp. Og sammen med blant andre utstyrsansvarlig Pål Stokka og nestleder i styret Stein Tore Martinsen har de jobbet hardt for å få dette på plass nå mot slutten av sesongen. Og midt i vårt intervju med Stian sier han plutselig at «Nå håper jeg ikke vi har glemt noen».

SIL Fotball vil gjerne takke alle bidragsyterne. Penger til stadionuret fra Helgeland Sparebank ga organisasjonen motivasjon til å få til noe mer ut av situasjonen. Og derfor valgte man også å bygge et platå på toppen som man kan filme fra. Dermed ble prosjektet noe større enn bare et stadionur og man har derfor brukt litt tid på å bli ferdige. Vi gleder oss til å ta det i bruk nå på lørdag. Og det nye høyttaleranlegget spør vi Stian om til slutt? «Ja, det er også riktig at vi har det på plass nå. Selve klubbhuset eies jo av hele sil-organisasjonen i fellesskap. Sil sitt hovedstyre fikk penger til nytt lydanlegg fra Sparebanken Nord Norge».

I en avsluttende kommentar sier Stian Theting at han er glad for at fasilitetene på Stamnes tar form og at han håper folk finner veien til tribunene på lørdag.

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i