ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL Fotball inviterer til gratis fotballseminar

SIL Fotball inviterer trenere, ledere og interesserte til fotballseminar med Grand Bodøs Morten Kampevold. Morten har lang erfaring som trener og spillerutvikler i klubber i Norge og jobber i dag som utviklingssjef i Grand Bodø.


MORTEN KAMPEVOLD: Morten har en svært god CV med mange spennende jobber bak seg.

Lang erfaring

Morten Kampevold har blant annet jobbet tre år som utviklingssjef i Sandefjord, to år som toppspillerutvikler i Sarpsborg 08, to år som hovedtrener i Finnsnes og spillerutvikler i Troms Fotballkrets. De siste månedene har han vært i Sør-Amerika og studert fotballkulturen der, for å lære av de aller beste.

De fleste vet nok hvem Tom Kåre Staurvik er. Han er mannen som har tatt over Grand Bodøs dame-trenerjobb. Klubben har nå hentet Morten Kampevold da de ønsker å spille på øverste nivå igjen. Morten blir en svært viktig mann på den veien, sier Grand Bodøs daglige leder, Vidar Stormo.

Stamnes Arena, Helgelandshallen og Klubbhuset

Torsdag 26. november blir det fotballseminar og alle er selvsagt hjertelig velkommen. Men for å være med må du gjerne sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., slik at vi vet hvem som kommer.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i