ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

18 fullførte Grasrottrener del 1

De siste tre ukene har 18 trenere fra Sandnessjøen IL Fotball gjennomført trenerkurset "Grasrotrener del 1".

Trenerkurs Grasottrener1 del1 okt 2018 Kopi
På bildet: Øverst fra venstre: Ørjan Paulsen, Thomas Johansen, Tom Gjerstad, Sander Leirvik, Vegard Theting, Anel Vujicic og Ole Morten Lied. Nederst fra venstre: Stian Theting (veileder), Markus Guttormsen, Mariann Vatne, Crisitan Sæther, Maja Jakobsen, Mads Lenes, Mia Theting, Andre Aleksandersen, Finn Roar Ørnøy og Heidi Gundersen. Filmom Solomun og Carl Fredrik Theimann var ikke tilstede på bildet, men har også fullført kurset. Foto: Kenneth Karlsen (veileder)


Sandnessjøen IL Fotball har i samarbeid med NFF Nordland arrangert trenerkurset Grasrotrener - del 1. Tre uker på rad (i uke 42-43-44) har alle deltakerne gjennomgått teori (e-læring), gjennomført flere praksisøkter med klubbens 6-9 åringer og hatt diskusjoner rundt temaene i kurset. Praksisøktene med refleksjoner/diskusjoner og oppsummering av teori i kurset ble gjennomført tre tirsdager på rad. Alle deltakerne avsluttet kurset med en quiz. 

Det er første gangen det nye kurset "Grasrottreneren" gjennomførres i Sandnessjøen. Innholdet i kurset er relativt likt som i de tidlierere NFF C lisens-kursene, men det er nytt at kurset gjennomføres med at deltakerene gjennomfører E-læring hjemme i forkant av det praktiske.

Flott deltakelse
Det er meget gledelig at så mange tar trenerkurs, og det er viktig for at klubbbens barn skal få gode lærere. SIL Fotball ønsker at alle som trener barn og ungdom er sertifiserte trenere. Som kvalitetsklubb har klubben også klare kompetansekrav til både ledere og trenere. Det er videre veldig bra at mange av klubbens FFO-instruktører er med på kurs, og også at fire jenter har gjennomført kurset.

Trenerutdanning
Grasrottreneren (tidligere NFF C lisens) består av fire delkurs. Du kan lese mer om kompetanse og utdanning generelt  i vår klubbhåndbok (kap.11), og mer om grarottener-kurset her

Del 2 i november-desember
Sandnessjøen IL Fotball ønsker å gjennomføre del 2 av Grarottreneren i perioden november-desember. Kurset vil sannsynligvis bli arrangert på samme måte som del 1 ble gjennomført nå, med en samlingsdag per uke over tre uker. Dette gir størst læringseffekt for deltakerne. Informasjon vil komme så raskt datoer er bestemt.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i