ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

God innsats i NM-kvalik for Junior

FAUSKE: Kvalifisering til NM for junior spilles i helga i Fauke. SIL Fotball stiller med både J19 og G19.
DSC 0094 Kopi
Bildet viser J19 klar for NM-kvalik i Fauske. Foto: Privat

Begge lag reiste sammen til Fauske med buss, og hadde et godt opplegg med både reise, overnatting og solide støtteapparat.

J19 vant overbevisende 6-0 mot Mosjøen i første kamp. Deretter møtte de et sterkt lag fra Innstranden. Dette ble en jevn og tett kamp med Innstranden som det spillemessig førende laget. Sjansemessig var det jevnere. Her ble det et knepent tap 1-0 etter scoring to min på overtid. De møtte Fauske/Sprint i bronsefinale. Dette ble en jevn batalje, selv om SIL var det førende laget og hadde de største sjansene. SIL klarte ikke å score og kampen ebbet ut med 0-0 etter ekstraomganger. Det ble straffekonkurranse, men heller ikke der klarte SIL å få ballen i mål. Det gjorde derimot Fauske/Sprint, og de er dermed er klar for NM. Turneringen viste at laget, tross ingen treninger på full bane, henger bra med mot de beste lagene i kretsen. Med litt marginger med oss hadde vi vært videre i NM på jentesiden.

G19 slo Junkeren hele 5-1 i første kamp. Stålkam ble deretter slått 1-0 i andre kamp. SIL ble dermed gruppevinnere. Sterkt! De fikk det langt tøffere i semifinalen der Mo IL var motstander. Det endte med tap 3-0, og vi er dermed ute av NM for denne gang. 

Godt jobbet av begge lag tross at vi ikke avanserte til NM.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i