ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Maja Jakobsen ansatt i SIL Fotball

Sandnessjø-jenta Maja Jakobsen (25 år) er ansatt i 50% i SIL Fotball fra 1.januar 2018. Hun skal ha flere ulike roller i klubben, blant annet blir hun sentral i klubbens fotballfritidordning (FFO).

Bilde Maja Jakobsen Kopi
Bildet viser Maja Jakobsen i SILs klubbhus. Foto: Privat

ANSATT I SIL FOTBALL

Fra 1.januar 2018 er Maja Jakobsen ansatt i 50% stilling i Sandnessjøen IL Fotball. Hun har tidlgere jobbet som instruktør på FFO (i 2012-2013) og har etter noen år hjemmefra nå flyttet tilbake til Helgeland og Sandnessjøen. Maja har årsstudium i idrett fra UiN, 2-års ernæringstudie fra Bjørknes Høgskole og "Personlig Trener"-utdanning fra Norges Idrettshøgskole. Hun har også ulik arbeidserfaring, blant annet har hun det siste året jobbet som daglig leder ved Philllipshaugen Lodge.

Før hun flyttet fra Sandnessjøen i 2013 var hun også aktiv spiller på damelaget til SIL .

ULIKE ROLLER I KLUBBEN
Maja kommer til å ha flere roller i klubben. Store deler av stillingen er knyttet til at hun blir ansvarlig for TelenorXtra FFO. Hun blir også instruktør på SIL FotballXtra Akademi, ansvarlig for TINE Fotballlskole, EMS-ansvarlig (sammen med to andre) og hun vil også bidra med ulike organisatoriske og markedmessige oppgaver. Maja vil også ha et generelt ansvar for "Jentefokus" i klubben, herunder et ekstra ansvar for rekruttering av spillere og trenere til klubbens ulike aktiviteter.

Kanskje får vi til og med se henne i aksjon på årets damlag i 2.divisjon?

Maja gleder seg til å ta fatt på jobben og har følgende kommentar: 
"Det er godt å komme tilbake til Sandnessjøen. Jeg er veldig glad for å ha fått denne jobben, og ser frem til å være med på å utvikle klubben videre. Det blir utfordrende, men samtidig veldig spennende!" 
 
"SIL Fotball er veldig godt fornøyd med den nye tilveksten og ser frem til hennes framtidige bidrag for klubben", sier Stian Theting. "Dette harmonerer godt med den utviklingen vi har hatt i klubben og er i så måte en nødvendig konsevens av vår utvikling. Det viser at vi bidrar med sysselsetting av ressurpersoner med kompetanse. Og at vi også bidrar til "heimfløttere", som generelt er viktig for vår region", avlutter han.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i