ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Helge Gudmundsen med sterkt og engasjerende foredrag om «Idrett for alle»

Helge Gudmundsen fra Flatåsen IL hadde onsdag etter EMS-foredraget til Frode Grodås et fantatisk foredrag med tema «Idrett for alle».
 
IMG 2646

Vi inviterte i samarbeid med Frelsesarmeen Helge Gudmundsen til å holde foredrag for alle som er involvert med SILs Dream Team og alle andre interesserte. Dette ble planlagt samme dag som EMS-kick offf/foredraget, slik at det til sammen ble et seminar. 

Helge Gudmundsen har selv i mange år vært trener for Flatåsen Lions i 21 år, et fotballag for utøvere med nedsatt funksjonsevne. Foredraget handlet blant annet om å "se" alle, evnen til å få det beste ute av hvert enkelt menneske og at alle er like verdifulle uavhengig av prestasjon. 

Gjennom foredraget kom Helge ofte med gode historier og filmer fra treninger, fotballkamper og banketter i Flatås IL. Med blanding av humor, god innlevelse og entusiame traff han hjerterota til de mange tilhørerne. 

Gudmundsen kom naturligvis ofte innom våre eget lag "Dreamteam", som per i dag allerede teller rundt 15 spillere. "Fantatiskt start", i følge Helge. Han hadde selv bare sju spillere i starten, men har i dag hele 37 spillere.

– Nå har dere fått mangfold i klubben, og SIL viser virkelig at de står for samhold og inkludering, sa Helge Gudmundsen da han onsdag kveld holdt foredrag i Sandnessjøen. Han stemplet oss også som er av de virkelige "kvalitetsklubbene" som klarte å inkludere alle.

IMG 2658

Her kan du også lese en artikkel om dette foredraget: https://www.helg.no/fotball/sil/sport/samhold-og-inkludering-viktig/s/5-24-176040

NB!!! "Dreamteam"spiller sin første kamp (internkamp) midt i EMS-cup på søndag 1330 I Helgelandshallen. Vi ønsker alle spillere og trenere lykke til!På bildet: William Fournaros, Helge Gudmundsen og Stian Theting,ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i