ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

På trening med SIL Dream Team

Etter få minutter av første trening fikk publikum se et nydelig skudd fra Erlend gå inn nede ved stolperota. I full jubel kunne han takke publikum for applausen med et slengkyss. De på tribunen var vitne til at drømmen fra spill på PlayStation ble til virkelighet inne i Helgelandshallen.

IMG 8083
SIL Fotball Dream Team, første trening. Foto: Lars Olve Hesjedal (Helgelands Blad).

Her var det mye mestringsfølelse, positiv aktivitet og selvsagt noen som var litt beskjedne på første økt. Men dette laget handler om så mye mer enn trening, aktivitet og det som skjer på fotballbanen.

Jørgen Pedersen (pappa) forklarer at som for de øvrige lagene i SIL Fotball handler Dream Team også om kameratskap og miljøet rundt laget.
"Her står vi som familier på sidelinjen og møter nye folk. Jevnaldrende søsken av fotballspillerne kan leke sammen mens vi heier frem de på banen. Et miljø skapes og er bare i startenfasen. Jeg er overbevist om at dette bare er begynnelsen og at vi vil få enda flere spillere og dermed folk på sidelinja etterhvert".

Trenerne, Asbjørn Edvardsen og Bjørn Tore Christiansen, synes det var godt å komme igang med SIL igjen etter flere år med pause. "Nå har jeg gledet meg til dette i over en måned, til og med drømt om at jeg spilte på Radåsmyra igjen", forteller Christiansen med et smil.

De neste drømmene som skal gå i oppfyllelse blir i gult og blått med SIL-logoen på brystet, både for trenere og spillerne på SIL Fotball Dream Team. Vi i silfotball.no ser frem til fortsettelsen.

Flere bilder fra dagens økter under, bilder med tillatelse fra Lars Olve Hesjedal (Helgelands Blad):

IMG 8086
IMG 8068
IMG 8069
IMG 8081
IMG 8085
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i