ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

God innsats på kretslagssamling

MO I RANA - Sandnessjøen IL Fotball hadde med tre spillere med på helgas Kretslagssamling for gutter og jenter 14 og 13 år (spillere født 2002 og 2003) i Stålhallen Mo i Rana. Spillerne som deltok var følgende: Marlene Karlsen (2002), Mia Meyer Theting (2002) og Benjamin Feldt (2003). Fra vår sone (HALD) deltok også én spiller fra Dønna IL - Gerd Anine Johansen (2003). 


På bildet: Våre tre spillere fra Sandnessjøen IL og en fra Dønna IL på årets kretssamling, her sammens med sportssjef Stian Theting. Foto: SIL Fotball

Til sammen var det 36 gutter og 36 jenter fra Nordland (Helgeland og Salten) med på samlingen som, i likhet med alle kretser i Norge, følger Landslagsskolen i forhold til opplegg og innhold i trening. Spillerne ble delt inn i 2 jentelag og 2 guttelag med 18 spillere i hver tropp. Lagene bodde og trente sammen hele helga, og møttes også til to kamper. 

Det var to trenene på hvert lag - tilsammen 8 trenere. Fra SIL var Kenneth Karlsen var én av trenerne på det ene guttelaget (Lag "Blått") og Stian Theting var en av trenerne på det ene jentelaget (lag "Blått").

Alle HALD-spillerne fikk vist seg frem på en gode måte. Marlene Karlsen og Mia Meyer Theting spilte begge på lag "Hvitt", mens Gerd Anine Johansens spilte på lag "Blått".

Lag "Hvitt" vant første kamp på fredag 5-3. I denne kampen hadde Marlene flere gode redninger og igangsettinger, mens Mia hadde flere mågivende pasninger og godt spill. I søndagens kamp vant derimot lag "Blått" med 4-2. Mia scoret et flott mål for det lag "Hvitt" i denne kampen. Gerd Anine fikk vist tekniske detaljer og hadde flere gode forarbeid i siste kamp søndag. På guttesiden spilte Benjamin for lag "Blått". Spesielt i siste kamp fikk han vist frem sine ferdigheter med flotte driblinger og godt blikk.

    
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i