ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL Fotball er kvalitetsklubb

Fredag 13.mai fikk SIL Fotball beskjed fra Norges Fotballforbund (NFF) om at de er annerkjent som kvalitetsklubb - trinn 1. Dette er en merkedag for klubben og for idrettslaget.Klubben søkte allerede høsten 2014 for å komme med i NFFs prosjekt "Kvalitetsklubb", og ble da godkjent som én av åtte klubber i Nordland Fotballkrets.

Siden den gang har klubben jobbet med å få på plass de alle kriterier som kreves for å bli kvalitetsklubb.

"Allerede da vi søkte i 2014 visste vi at vi ikke manglet mye for å bli godkjent. Siden da har vi jobbet godt for å få på plass alt som ligger i trinn 1 i kvalitetsklubb", sier daglig leder og sportssjef Stian Theting. Dette er en annerkjennelse av måten vi arbeider på og er et bevis på at vi har tatt steg som klubb. Veien og prossesen rundt dette arbeidet har vært viktig, fortsetter han.

At SIL Fotball nå er kvalitetsklubb - trinn 1 innebærer blant annet at NFF mener at SIL er en godt strukturert klubb som legger forholdene til rette for sunn og utviklende barne- og ungdomsidrett. 

"Selv om vi nå er blitt kvalitetsklubb er det nå den viktigste jobben starter", understreker Stian Theting. "Det er veldig viktig at mange engasjerer seg i klubben og nå som vi har fått sertifiseringen er vi helt avhengige av at mange foreldre og andre støttespillere bidrar. Rundt hvert lag kreves det mange frivillge foreldre for å lage de rammene som vi ønsker barn og ungdom skal ha. Det samme gjelder rundt hver turnering vi arrangerer. De voksne i klubbene er viktige. De legger til rette for å skape identitet, tilhørighet og en god ramme for oppveksten.  Barn og unge blir lykkelige av å drive med idrett og jeg tror også at voksne blir lykkeligere av å bidra til gode oppvekstsvilkår". 

Man kan lese flere detaljer om NFFs kvalitetsklubbprosjekt her: 
https://www.fotball.no/klubb-og-leder/kvalitetsklubb/

Vi gratulerer hele klubben!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i