ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Marine Harvest er ny hovedsponsor

SIL Fotball har skrevet en 3-årig samarbeidsavtale med Marine Harvest. De erstatter Aker Solutions som hovedsponsor. SIL Fotball er meget godt fornøyd med å få på plass en så sentral og viktig bedrift som Marine Harvest. Dette skaper forutsigbarhet og utrolig viktig for vår videre klubbutvikling, sier markedssjef Stian Theting.Produksjonssjef i Marine Harvest Norway region Nord, Roger Pettersen sier følgende: "Marine Harvest Norway region Nord er stolte av å kunne være hovedsponsor for Sandnessjøens største idrettsklubb. Vi ønsker SIL lykke til i kommende sesong, både for barne-, ungdoms- og seniorfotballen:-)"


FLERE AVTALER PÅ PLASS

SIL Fotball har over lengre periode jobbet med forlenging av flere utgående avtaler. På hovedsponsor-nivå har både Sinus, HelgelandKraft og Bolt Construction forlenget, mens HIAS, Helgelands Blad, TTS har forlenget på hovedparter-nivå. Mange andre partnere har også forlenget sine avtaler. Se oversikt over våre samarbeidspartnere under "Partnere" øverst i menyen.

Omtrent alle avtaler er nå forlenget, selv om noe også gjenstår. Relasjonene vi har med våre samarbeidspartnere er veldig viktig for oss, og vi opplever god respons, lojalitet og tillit. Dette skaper kontinuitet i vårt arbeid for å tilrettelegge god aktivitet for alle våre medlemmer fra liten til stor. Vi er svært takknemlige ovenfor våre samarbeidspartnere,  avslutter Stian Theting.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i