ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Vinnerne av JuleCup 2015

Aldri på så lenge har det vært så mange damelag påmeldt den tradisjonelle julecupen i Sandnessjøen. Faktisk like mange damelag var påmeldt som aktive herrelag - det er arrangørene av turneringen veldig godt fornøyd med. Dermed ble JuleCup 2015 også like spennende på dame-siden, som på herre-siden i år.

VINNERE: Dame-klasse, mosjons-klasse og aktiv-klasse var også årets grupper i den tradisjonelle turneringen. Her er alle vinnerne fra gårsdagens og årets happening i Helgelandshallen.

Årets vinnere

I dame-klassen var det Underdogs som stakk av med gullet etter en mindre spennende finale mot Real Omgang. Underdogs satte motstanderen på plass da de vant hele 8-0 i dagens siste kamp i hallen. I mosjons-klassen var det futsal-laget King Kennys som endelig kunne løfte trofeet for den gjeveste prisen. De vant 5-1 mot Pansvei II i finalen.

Den kanskje mest prestisje fylte gruppen, aktiv-klassen ble avgjort da vinnerne fra 2012, FC Ballklubb IL møtte Pansvei's førstelag. Her var det Ballklubb som trakk det lengste strået etter 3-0 seieren. Dermed fikk de sin 2. tittel i turneringen.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i