ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

JuleCup 2017 er avlyst!

SANDNESSJØEN - Da er det dessverre slik at den tradisjonelle JuleCupen blir avlyst på grunn av arbeidet i Helgelandshallen. Det har lenge ligget en historisk kansellering i lufta for den tradisjonelle turneringen. Vi arrangerer JuleFutsal som plaster på såret for de som ønsker å trimme juleflesken i jula.

På bildet: JuleCup 2017 er avlyst pga nytt dekke i Helgelandshallen. Foto: Illustrasjonsfoto

Kansellert, men ikke glemt

Det blir ingen JuleCup i 2017, og den historiske kanselleringen av den tradisjonelle turneringen grunnes arbeidet som fremdeles pågår i Helgelandshallen. Nytt dekke er lagt, men jobben er langt fra ferdig. Dessverre!

Dermed må vi nok vente til 2018 før den tradisjonelle JuleCupen kan trille igjen. I 2017 arrangerer vi istedet JuleFutsal i Stamneshallen.

Ny bane

Julecup281229Til neste JuleCup er det avgjort i styret at en ny bane skal settes opp i forbindelse med turneringen. Det er ikke snakk om 4 baner, men "hovedbanen" får nytt navn - nemlig Knut Wang-banen. Eller KW-banen som den nok blir kjent som for mange.

Knut Wang har vært en viktig medspiller og dommer i den tradisjonelle turneringen i Sandnessjøen, og etter hans bortgang (så alt for tidlig) i 2017 er det hyggelig og en selvfølge å kunne hedre en slik mann med en egen bane. Knut Wang kommer alltid til å bli en del av JuleCupen.
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i