ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL/Dønna J16 suveren seriemester

DØNNA - SIL/Dønna J16 avlsluttet i går årets sesong med 8-0 seier hjemme mot Stålkameratene. Kampen ble spilt på Solfjellsjøen på Dønna. De er dermed suverene seriemestre i J16-klassen!

IMG 3371x
Bildet viser jentene som var med på Dana-Cup tidligere i år. Foto: Privat 

UBESEIRET I SERIEN

Etter gårsdagens solide seier står laget med 12 strake seire i årets turnering.De har en imponerende målforskjell på 82-10 i seriespilet. Laget har utviklet seg gjennom sesongen og har tidvis vist meget godt spill.

På grunn av at laget er et samarbeidslag får laget desverre ikke målt krefter mot serievinnerne fra Salten som blir enten Innstranden eller Fauske/Sprint. Denne plassen går til serietoer Åga.

INNHOLDSRIKT ÅR

I 2017-seosngen har SIL/Dønna J16 hatt 1-2 felles treninger per uke på i Sandnessjøen og på Dønna. De har spilt hjemmekamper både i Sandnessjøen og på Dønna (tre på Stamnes Arena og tre på Solfjellsjøen). De har benyttet SIL-drakter i Sandnessjøen og Dønna-drakter på Dønna. Laget har deltatt på trenings- og kampsamling på Fauske og deltatt på flere turneringer. Stamnes Diadora Cup, Kippermocupen og Dana Cup som det store høydepunktet.

Samarbeidslaget SIL/Dønna ble til gjennom en samarbeidsavtale mellom klubbene SIL Fotball og Dønna IL før 2017-sesongen. Målsetningen til klubbene er å videreutvikle dette samarbeidet for å skape et damelag. Begge klubbene er fornøyd med hvordan innoldet i avtalen med er gjennomført i årets sesong, og håper at dette kan bidra til videre utvikling for jentefotballen i vår region.

Vi gratulerer spillere, støtteapparat og klubbene med årets sesong!

 

ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i