ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

SIL/Dønna J16 til Dana Cup

DANMARK -HJØRRING -
Sil/Dønna J16 fikk en trøblete start på Dana Cup! - riktignok før kampene startet.

IMG 3371 Kopi
Bildet viser alle jentene på SIL/Dønna J16 som deltar i DANA Cup 2017. Bildet er tatt i forkant av første kamp mot Forus/Gausel. Foto: Privat.

Reisen startet kl. 0430 mandag morgen for de som hadde lengst reisevei. Reiseruta var fly Stokka-Trondheim-København-Aalborg, deretter buss videre til Hjørring.

Da vi landet i Aalborg var det fjorten i reisefølget som manglet koffertene sine, dvs de fleste jentene manglet alle sine saker.

Etter å ha registrert dette på flyplassen reiste vi videre til Hjørring med buss. Det var umulig å komme i kontakt med SAS for å få oppklaring eller info om når bagasjen ville komme frem. Vi var på tlf i timesvis uten at SAS klarte å gi oss informasjon eller hjelp. En slett innstats og sørvis.

Vi gikk derfor en usikker kveld i møte der vi måtte organisere innkjøp av ulike nødvendigheter og skaffe jentene noe å sove på. Vi skulle trene mandag kl1900, denne økta kunne ikke gjennomføres uten fotballsko og treningsutstyr og ble derfor avlyst.

Hvis vi ser bort fra den dårlige starten med bagasjen så er vi godt tatt i mot på skolen og ellers her på DanaCup. Vi bor på et klasserom som rommer oss alle. Når vi spiste middag mandag kveld gikk vi gjennom hovedområdet. Der var det full aktivitet med tivoli og salgsboder, sportsutstyr og veldig mye folk.

Tirsdag 1430 skal vi møte Forus/Gausel fra Stavanger. Deres jentelag vant i 2016 cupen og ble dermed norgesmester for J16.

Tom Kenneth Johansen (trener SIL/Dønna J16)
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i