ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Damelaget med årets første seier

STAMNES ARENA - Det ble en svært spennende fotballkamp sømdag ettermiddag da damelaget til slutt inkasserte årets første trepoenger ved å slå Innstranda 2 i seongens andre hjemmekamp. 

Damelaget, 2. divisjon kvinner avdeling 7 Nordland
SANDNESSJØEN - INNSTRANDA 2 (2-1) 3-1
Stamnes Arena, 29. april 2018 13:00

Damer1 Kopi
Bildet viser Anna Isabella Johansen og Maja Jakobsen etter 3-1 scoringen til SIL. Amalie Skar i bakgrunnen. Foto: Mariann Vatne (Helgelands Blad)

SIL-damene fikk en drømmeåping på kampen etter at Anna Isabella Johansen allerede før det hadde gått ti minutter av kampen hadde satt ballen i mål to ganger. Johansen var en konstant trussel for gjestenes forsvar og hun var en svært viktig årsak til at alle tre poengene ble igjen i Sandnessjøen. Første omgang var nokså jevnspilt og etter 2-0 hadde begge lag flere gode muligheter til å score, men det måtte bli et straffespark til gjestene før det ble noen uttelling. Etter en holding inne i feltet var det gjestenes kaptein Synne Fredriksen Moe som satte straffesparket sikkert i mål bak keeper Ida Styve som spilte nok en god kamp for SIL.

Forsvarsspiller Elise Pareius Åkerøy fikk en skade i fotbladet etter en duell i første omgang og ble kjørt til sykehuset for røntgen. De kunne ikke umiddelbart se noe brudd på bildene, men en røntgenlege skal se på bildene på nytt i morgen.

I andre omgang var det gjestene som var klart best spllemessig og i perioder hang SIL-damene litt i tauene. Innstranda 2 bestemte det meste som skjedde ute på banen og SIL hadde problemer med å komme seg ut fra egen banehalvdel bortsett fra en og annen kontring. Likevel var det SIL som etter en halvtime igjen skulle få uttelling. Og nok en gang var det Anna Isabella Johansen som satte ballen i mål. Denne gangen etter forarbeid av lillesøster Gerd Anine Johansen og etter å ha lurt to forsvarsspillere på 16 meteren. Hat-trick av den meget lovende spilleren.

Etter at SIL gikk opp til 3-1 gjorde de noen justeringer på laget og de la seg kompakte i forsvar og lot gjestene trille ball. Etter dette kontrollerte de kampen trygt og sikkert inn til seier.

Neste hjemmekamp for damelaget er søndag 13. mai klokken 13:00 mot Innstrandas førstelag.

Heia SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i