ResizedImage174250 17 Kvalitetsklubb Emblem CMYK Positiv Godkjent    

Thriller mot Sortland i Blåbyhallen

Etter 1-3 tapet hjemme mot Sortland, var det ikke mange som hadde stor-tro på seier i Blåbyhallen, etter statistikken å se. Sortland har alltid hatt god kontroll på sine motstandere på eget gress, og er faktisk en av Norges mest stabile hjemmelag - historisk sett. Men få kunne stoppe de gule som var lystne på sin revansje mot de hvite...


STOLTE KONGER: Gjengen som var med på å skape noe stort i Sortland lørdag. Sandnessjøen gjorde revansje og tok med seg alle poengene til Helgeland etter en knall-kamp mellom to stor-lag.

Jørgen "Jegeren" Hågensen

«Dette var definitivt en toppkamp mellom to gode lag i divisjonen, preget av høyt tempo i store deler av kampen. I 1.omgang er kanskje Sortland hakket hvassere enn oss, og leder således fortjent selv om synes 2-0 gir et litt flatterende bilde av kampen. Målene vi slipper inn er veldig unødvendige baklengsmål, det første også en meget uheldig hands som ga straffe. Vi går egentlig inn i garderoben i pausen med en veldig god følelse, fordi mange spillere spiller opp mot sitt beste i forhold til intensitet, vi har mye energi i laget og jobber knallhardt. Underlaget i Blåbyhallen er dog litt uvant og vanskelig, noe som gjør at vi gjør noen unormale tekniske feil spesielt i starten av kampen. Vi skaper også 2-3 gode sjanser uten at vi setter de.

I pausen bestemmer vi oss for å kjøre på videre i samme stil, men presse litt høyere. I 2.omgang er vi det beste laget. Vi er enda tryggere defensivt, produserer mange store sjanser og scorer på 4 av disse. Først reduserer vi til 2-1 etter at Jørgen vinner ballen fra stopperen i 16 meteren, blir felt og setter straffen utagbart i mål selv. Sortland slår raskt tilbake og scorer på corner på en av sine få sjanser i 2.omgang.

Etter dette kan det virke som kampen er kjørt, men vi maler på videre. Dette viser for en fantastisk lagmoral vi har for tiden!:) Vi får etterhvert lønn for strevet. Når det 15 min igjen produserer vi et bra angrep, som ender med at Daniel dribler av en mann, kombinerer fint med Henrik, og banker ballen nede i hjørnet fra 20 m. Lekkert! 3-2. Nå går det unna i Blåbyhallen. Vi kjører på, og både Per og Henrik har store sjanser til redusering. Så får vi frispark til høyre på ca 18 m. Martin skrur ballen i keeperhjørnet, 3-3! Nå er det helt åpent, og begge ser ut som de ønsker å vinne kampen. På overtid kontrer vi perfekt, Martin blir spilt fra i 16, men keeper redder og slår til corner. Corneren på bakre header Stig tilbake til meg som header mot krysset. Keeperen får så vidt hånda på ballen og redder på streken. De får ikke avklart, og Jørgen er på returen of setter 3-4 etter 92 min! Enorm stemning og full jubel. Sortland får et par småfarlige cornere før dommeren blåser av etter ca 96 min. 3 poeng og magisk opplevelse», sier Stian Theting til silfotball.no.

HEIA SIL!
ukens hjemmekamper 2018
grasrotandelen right
727x250 1 facebook nor
klubben i